Je to tehotenstvo alebo nie?
Baby ja som toho názoru že neviem či tam niečo je ale priateľ mi stále dookola opakuje že tam niečo vidí. Tak mi skúste poradiť ďakujem
Prepáč,ale tie testy aj fotila s pevnou linkou?niečo sa tam črtá
@simkaik ty sa nauč poriadne fotiť a chlapa pošli k očnému. Nič tam nie je
Na zaklade takejto fotky ti mame poradit? Ved nie su vobec dobre viditelne tie fotky
nieco sa crta... kvalita fotky je velmi zla a nepises ani ziadne okolnosti.. ci MS meska, alebo ?
@simkaik ja nechápem tým fotkám tehotenských testov niekedy už fakt 😀🙈 to je tak ťažké to vyfotiť na normálnom dennom svetle alebo proste nejak normálne. Na tej druhej fotke vidno veľmi slabulinku čiarku ale to treba veľmi dobre zaostriť
Bez filtru sa neda odfotit? Zeny, ak je ten test pozitivny ciarky vidno volnym okom nie cez rozne filtre!!! Viem, ze niektore sa asi snazite dlhsie ale to, ze pridate filter este viac vysledok skresli 🤦🏼♀️ a uprimne v tvojom pripade ani ten filter nepomohol, kazdopadne priatel ten test videl bez filtra ak ho videl osobne tak skus pridat original a uvidime.
Takato fotka je uplne nanic a je to pravdepodobne ten otrasny Pepino test, takze pravdepodobnost, ze je to pozitivne je skoro ziadna.
Neni to pepino test a prepáčte ale mám zlý fotak a som sa snažila aby to bolo vidno čo najlepšie… každopádne skúsim druhý ďakujem
Ja nechápem týmto šialeným fotografiám tehotenských testov. To je problém urobiť si za týždeň tehotenský test a nie po dvoch dňoch meškania? Pripadá mi to dosť dehonestujúce pre ženy luštit takéto primitívne fotky tehotenských testov. K tomu otázka som tehotná?
Ja nechápem týmto šialeným fotografiám tehotenských testov. To je problém urobiť si za týždeň tehotenský test a nie po dvoch dňoch meškania? Pripadá mi to dosť dehonestujúce pre ženy luštit takéto primitívne fotky tehotenských testov. K tomu otázka som tehotná?
@anonym_902d15 mne príde šialene aké ste niektoré ženy hnusne tu na modrom koniku a nemáte správanie. Furt musíte dačo mať dajake pripomienky. Tak sem nechoďte ak vám to prekáža
Tak baby bola som u lekára a povedal mi že som prišla ešte veľmi skoro ale že videl na ultrazvuku že niečo sa tam črta. Ďakujem vám za názory 🩷
Tak baby bola som u lekára a povedal mi že som prišla ešte veľmi skoro ale že videl na ultrazvuku že niečo sa tam črta. Ďakujem vám za názory 🩷
@simkaik a aspon krv ti zobral? Nemáš jasne pozitívny test a už beží k lekárovi?? Omg

@simkaik Priateľ nech ide k očnému.... Nič tam nie je.