icon

Je to tehotenstvo či planý poplach?

boos71
21. mar 2013

Ahojky koceny pred tyzdnom mi skoncil mendzes a po mendzese mam chut na sex ale teraz nie nejako velmi som pribrala do brucha nemam chut jest len zeleninu alebo len blbosti som unavena neviem ci si to namyslam alebo fakt som sa dockala.aj pri malej som mala 3mesiace menzes a bola som v tom.neviem ci je to fakt alebo som len velmi pribrala.prosim o radu dakujem

katka1981
21. mar 2013

Urob si test alebo chod gynekologovi na odber krvi. Ved tu ti ozaj nema kto ako poradit. Clovek priberie ajked nie je tehotny. Chut na sex zavisi od x faktorov. Ja som paradoxne ako tehotna mala normalne chute, naozpak ked tehotna nie som, som pazrava a zjedla by som ozaj od mangnum almond, cez chilli tortilli cez kvasene uhorky, kremese.... to len teraz mi napadlo, co by som si hned dala. Neber to v zlom, ale mne by nestacila odpoved od nikoho, jedine vysledky krvi, popripade sono maternice. Zavolaj svojmu gynekologovi, co ti nato povie. Ja som brala HAK, davali sme si maximalny pozor, cyklus mam pravdielny 28 dnovi a menzes som nedostala. Riesila som to tak, ze som si dala zobrat HCG, vysledky testu by ma neukludnili. HCG bolo negativne, vraj to mohlo byt horucavami, bol august. A dalsi cyklus som dostala ako som mala, presne po 28 dnoch od toho vymeskaneho.

jana1122
22. mar 2013

ahojte, mam podozrenie ze som v tom. dnes je dvanasty den so som mala nechraneny sex. robila som si test ale vysiel negativny. myslite ze test moze vazne tak skoro zistit ci som tehotna? aj ked je tam napisane ze po piatich dnoch.