icon

Je to tehotenstvo? Zistite príznaky a skúsenosti.

miasanem
13. nov 2023

Ahojte, poradite mi? Som asi týždeň po ms ale bola to taká slabá,nie silná. A som týždeň po ms,a už 4 deň má bolí pod bruchom,niekedy to je bolesť slabá a niekedy ako pred ms,prsia ma začali nejak slabšie bolieť,bradavky svrbia a okolo bradavky slabší tlak. Som nervózna,niekedy mi chutí jesť a niekedy nie. Hlava bolí,zub boli. A čo pozorujem,pod bruchom vlastne pod pupkom cítim ako keby som mala maternicu plnsiu aj to cítiť na dotyk až také ako malý citrón. Test teraz robený,čo si myslíte je tak druhá čiarka či len ja to vidím? Ďakujem krásne za radu

Je to tehotenstvo? Zistite príznaky a skúsenosti.
kessica87
13. nov 2023

@miasanem mrzí ma to,ale vidím iba jednu čiarku

blondinka95
13. nov 2023

Ja nič nevidím

ivkav5
13. nov 2023

@miasanem je tam jedna čiaročka…

juja_01
Autor odpoveď zmazal
januska12323
13. nov 2023

Je tam jedna čiarka a pod pupkom nemáš maternicu, tá je až v časti ako sú nohavičky.

domka222
13. nov 2023

To biele čo vidíš ako čiarku je "kanálik". To by si musela byť už v riadne vyššom štádiu, aby si maternicu cítila pod pupkom

matkahelka
13. nov 2023

@miasanem tiez vidim 1 ciarku a dufam, ze neveris tomu, co pises, v 4 ci 5 tt predsa nemozes citit plnsiu maternicu, ked ma plod par milimetrov. plnsiu maternicu mozes citit v 3.trimestri.

stellarstar
13. nov 2023

@miasanem tak toto veru tt nebude

bejbs123
13. nov 2023

Nie,nie je to tehotenstvo

martul
13. nov 2023

@miasanem týždeň po MS netreba robiť testy, na teste je 1 čiarka, pod pupkom nie je maternica a nemáš ju ako cítiť, resp. čo by si tak mohla cítiť, keď by tam bolo max. ešte len oplodnené vajíčko?
Ja ti prajem úprimne trojičky a radosť z nich, ale treba trošku tak reálne rozmýšľať.

jaskolka
13. nov 2023

@miasanem toto je negatívny test. Co sa týka bolesti hlavy, tetsz je také počasie, a zmeny tlaku, ze je zázrak, ak niekoho hlava neboli.
Keď ta boli zub, trvá ísť k zubárovi, to s tehotenstvom určite nič nemá.
A čo sa týka plnosti pod pupkom - ak by bola tehotná, tak maternica siaha pod pupok niekde v 5 mesiaci gravidity, rozhodne nie na začiatku.

barbor120
14. nov 2023

Ahojte,dnes som si robila dva testy po sebe rozdiel medzi nimi bolo asi hodina a pol.
Máte stymto niektorá skusenost?

majulka098
14. nov 2023

@miasanem to skôr vyzerá, že cítiš pocity počas ovulácie, čo by skôr sedelo

majulka098
14. nov 2023

@barbor120 opakovať test zajtra/pozajtra ... Bude to jasnejšie

barbor120
14. nov 2023

@majulka098 určite to skúsim, len som ostala tak kúsok mimo,že z prvého moču mi ukázalo doslova nič a z druhého už bolo vidieť. Snáď to nebude nič falošné.

majulka098
14. nov 2023

@barbor120 určite sa na to nezameriavať, je to zbytočné ... Overiť si to radšej x-krát ako sa vytešovať dopredu, zbytočne sklamané ženy sú potom ... A hlavne záleží koľko dní dpo to je ... Ak tam niečo je, môže sa stať, že odíde s ms ... Prípadne, že to je falošný test

barbor120
14. nov 2023

@majulka098 okej,ďakujem za odpovede