Je to uhniezdenie alebo nie?
Som 7. den po ovulacii (odsledované testmi) a mám zlvláštne, mierne pichavé kŕče/bolesti v podbrušku. Včera skôr na lavej strane, dnes už celkovo. Nie je to nič hrozné, ale cítim to. K tomu ešte biely taký hustejší výtok, a častejšie močenie. Najmä ráno, po zobudení ihneď musím bežať aj keď v noci a ani pred spaním nepijem. Ms by som mala mať cca o 8 dní.
Ak to mal niekto podobne na kolkaty den vam ukazal nieco test, aj keď aspon slabo?
Ďakujem za názory.
@biglovemom ďakujem, prechladnutie neviem lebo ak niečo chytím raz za uhorský rok, tak to sú maximálne sople a teraz si aj dávam vacsí pozor.. samozrejme sa nikdy nedá nič vylúčit 😊 skôr ten výtok a pocity v podbrušku sú tie hlavné príznaky.
@mrsbntm 8 DPO uhniezdenie (potvrdené na grafe BT) a na 9 DPO pozitívny test.
@mrsbntm ak mas pozitivny test, tak ovu mohla byt az 2 dni po pozitivnom teste, tak kludne mozes byt len 5 dpo.
Ja som citila podpbne pri prvom dietati, ale az spatne som pochopila, co to bolo, ja som nadavala, ze zas mam zapal mocaku a este aj mykozu k tomu. Ale odvtedy som to mala xy krat a tehotna som pochopitelne, vzdy nebola. Hoci mam 4 deti.
pri uhn. som mala slabučké krvácanie.
omylom som to považovala za menzes - test kúpil mm, len neviem v ktorom týždni som bola - samozrejme ukázal dve čiarky , len my sme sa zhodli že je to nejaká blbosť a test sme hodili do koša.
@mrsbntm urob test o 3-4 dni 👌🏻 silno drzim palce nech mas dusika😊
@biglovemom ďakujem🤞🏽
@sany4554 jooj nato by som sa nespoliehala… mne kalendár vyrátal ovuláciu na 14.deň a mala som ho nakoniec až na prelome 17/18 dňa podľa ovulačných testov. To je dosť veľký rozdiel. Ak náhodou nie si v tom skús si to odsledovať. Ja som zacala asi 11-12 deň vždy v rovnakom čase raz doobeda a raz poobede… a testovala som aj po pozitívnom teste.
@sany4554
@mrsbntm Milá @mrsbntm , prešla som si tým aj ja, predne rok som sa takto sledovala a dúfala, že sa to už podarí.
Podarilo sa a už je veľký škôlkár.
Tým Ťa chcem povzbudiť a popriať veľa šťastia. Príde to keď to budeš naozaj najmenej čakať.
❤️
( téma ma zaujala pretože je pre mňa znovu aktuálna, síce ja práveže dúfam v príchod ms😒)
@zuzanockamt ahoj.ako si podla grafu prosim vedela,ze kedy bolo uhniezdenie?
@bessdonna Podľa poklesu BT.
@zuzanockamt jej to som mala aj ja pri predoslom tehu.no budem poctivo merat dalej a uvidime.

To je skor prechladnutie.
Na mocovy mechur ti nema co tlacit.
Ja som bola 5x tehotna(2x uspesne tehotenstvo)
Raz ma na 7 dpo tusim- raz zapichlo poriadne v podbrusku a na 11dpo bol duch na teste.