Je to uhniezďovanie, alebo sa mi rozbieha menzes?
Ahojte žienky . Menzes stale nikde no miesto toho som si o 2hej rano našla na nohavičkah akoby hnedoružovy hlien hovorim si , dobre tak asi sa spustia a furt nič čo sa tyka testou robila som si a mam pocit ze bud kanalik alebo duch no radsej sa netešim :D Gynekolog ma dovolenku az do 19teho. No a dalsia vec ze stale mam take tlakove bolesti pod bruškom ako ked vas rozboli brucho a potom to ustane. A takto dokola :D Krize ani prsia nejak extra citlive nemam :D dnes je to 17dni od kedy sme sa spartnerom milovali tak neviem :D A ano viem aj psychika robi vela 🙂 Ale tak myslim ze ma chapete ta neistota je na nezaplatenie aspon ze idem do roboty a rozptilim sa :D Tak šup nazoriky popripade rady :D P.S. mam 22
@kkovacovak 38dc
@dea663 clear blue za mna zbytocbe vyhodene peniaze. Mamatest, ten ma.nikdy nesklamal...ziadny duch ak som twhu nebola bol snehobiely
@miskamicha akoze ja som nan zase pocula dobre odozvy takze uvidime lebo v sobotu som si robila obycajmy na svetle to tak nebolo vydiet ale led s foto stmavila najviac ako sa dalo tak cosi sa tam mihalo pridam foto 🙂 ale na svetle to nebolo skoro vobec vydno 🙂
@dea663 podla mna je to tam ;)
@mamamasama kiezby vyzera to tak ze sa mi spúštaju :( sice su svetle a akoby z vytokom a zatial nic moc ale asi s toho nič :(
@dea663 juuuj, tak to mi je luto... :( test vyzeral ozaj nadejne...inokedy sem baby daju uplne negativne testy,kde nikdy nic nevidim a tu sa mi zdalo, ze naznak tej druhej ciarky tam je
@dea663 clear blue je zbytocne drahy, na potvedenie tehu ataci aj lacnejsi test 🙂 ja narazam iba na tu cenu. Hm... 17 dni od styku ale ovu nebola odsledovana...skus rano rovnaku znacku 🙂 dufam ze to bude vsetko v poriadku😊
@dea663 mozno islo o chybny test, biochemicke, alebo si tehu a mas menstruaciu. Iba odber krvi pomoze zistit co a ako. Skus o dva dni rovnaky test. 🙂) drzím palce nech sa to podarí
@dea663 vyzerá byť pozitívny, niektoré ženy aj keď sú tehu na začiatku majú MS. A akú máš MS už silnú alebo nie? Skús ešte jeden test ak máš. Silno ti držím palce 😊
@dea663 takže si robila už dva testy ? Skús počkať a urob si test v nedeľu , a to posledný sex bol pred 17 dňami či ešte niečo bolo? Ak máš 38 daňoví cyklus je pravdepodobné že ovu mohla byť okolo 24 dňa cyklu
@summersunny94 dakujem a praveze na počudovanie ked sa spuštala tak som mala dost bolesti aj zrazeniny ale potom ako by uťalo a po par hodinach ziadne bolesti a ms no dost slaba denne tak ledva ledva na jednu vložku samozrejme z hygienyckych dôvodou menim castejsie :D len ked to tak zhrniem zda sa mi fakt slaba mavala som aj silnejšiu oproti tomuto 🙂
@mariska1989 ano 2 a iba pred tymi 17timi dnami partner chodi na turnusy 🙂 A no vsetko je mozne uvidim akoz co a zajdem aj na kontrolu preistotu ci je vsetko ok lebo mala som.aj cystu uz raz tak neviem ci to nebol.aj tento pripad ale zeby ona sposobila pozitivny test ?
@dea663 takže tehu isto nebudeš lebo taký duch po 17 dňoch je nereálne taký duch býva na 10 deň cca .aj cysta vie urobiť ducha . Možno sa rozbieha potrat .ťažko povedať zajtra urob test a ukáž sem ... radšej by som sa mýlila no takto nejak to bolo u mňa 2 x čo sa mi ms posunula o 3/4 dní a takto prišla ms
@mariska1989 no neviem čo sa deje ale tak ako mi v stredu prišli tak včera skončili ? 🤔🤔
@dea663 to už aj skončilo ? No môže sa jednať aj o mimomaternicové . Však vyskúšaj ten test . Je to akési celé divné
@mariska1989 akože pokracovanie to ma take ze vcera som zase trochu potiekla potom do rana nič a teraz zase kuštik vystrema a este ani doktor nerobi bo ma dovolenku do 20teho😒😒

@dea663 aký test si robila ?