Je to uhniezďovanie, alebo sa mi rozbieha menzes?
Ahojte žienky . Menzes stale nikde no miesto toho som si o 2hej rano našla na nohavičkah akoby hnedoružovy hlien hovorim si , dobre tak asi sa spustia a furt nič čo sa tyka testou robila som si a mam pocit ze bud kanalik alebo duch no radsej sa netešim :D Gynekolog ma dovolenku az do 19teho. No a dalsia vec ze stale mam take tlakove bolesti pod bruškom ako ked vas rozboli brucho a potom to ustane. A takto dokola :D Krize ani prsia nejak extra citlive nemam :D dnes je to 17dni od kedy sme sa spartnerom milovali tak neviem :D A ano viem aj psychika robi vela 🙂 Ale tak myslim ze ma chapete ta neistota je na nezaplatenie aspon ze idem do roboty a rozptilim sa :D Tak šup nazoriky popripade rady :D P.S. mam 22
@dea663 negat. Ak budes tehu ukaze ti taky cas aj ten najlacnejsi test 🙂 nabuduce to vyjde😊
@dea663 ahoj tak dnes som sa k nej nakoniec dostala, šla som s tym že divny vytok , vaječniky ma pobolievaju akože 8meho mam dostat ale nespozorovala som zeby sa niekedy takto zacinala ms . A vraj je všetko v poriadku . Že tehotna niesom takze asi len nejake zmeny mojho cyklu .

@dea663 presne ako píše
@vahcaac buď chod ešte dnes na pohotovosť alebo zajtra ráno môže to byť ok ale aj zle