icon

Je to uhniezďovanie, alebo sa mi rozbieha menzes?

dea663
11. aug 2021

Ahojte žienky . Menzes stale nikde no miesto toho som si o 2hej rano našla na nohavičkah akoby hnedoružovy hlien hovorim si , dobre tak asi sa spustia a furt nič čo sa tyka testou robila som si a mam pocit ze bud kanalik alebo duch no radsej sa netešim :D Gynekolog ma dovolenku az do 19teho. No a dalsia vec ze stale mam take tlakove bolesti pod bruškom ako ked vas rozboli brucho a potom to ustane. A takto dokola :D Krize ani prsia nejak extra citlive nemam :D dnes je to 17dni od kedy sme sa spartnerom milovali tak neviem :D A ano viem aj psychika robi vela 🙂 Ale tak myslim ze ma chapete ta neistota je na nezaplatenie aspon ze idem do roboty a rozptilim sa :D Tak šup nazoriky popripade rady :D P.S. mam 22

Strana
z2
mariska1989
16. aug 2021

@dea663 presne ako píše
@vahcaac buď chod ešte dnes na pohotovosť alebo zajtra ráno môže to byť ok ale aj zle

dea663
autor
18. aug 2021

@vahcaac rano o 10tej som si robila test clearblue teraz som ho zo srandy rozobrala predpokladam že negativny ale je.mozne ze ani kontrolna ciarka tam neni ?? :D

vahcaac
18. aug 2021

@dea663 je negatívny

miskamicha
18. aug 2021

@dea663 negat. Ak budes tehu ukaze ti taky cas aj ten najlacnejsi test 🙂 nabuduce to vyjde😊

dea663
autor
18. aug 2021

Nedalo mi to a este som ho rozvrtala 🤣🤣🤣 akoze zeny ja som uz duplom s toho v rici 🤭🤭 ten indikator bol hore nohami preto som to nevydela 😅

sense
18. aug 2021

@dea663 digi testy keď roziberiea majú vždy viac alebo menej viditeľné dve čiarky, test ukázal mínus, je žiaľ negatívny aj keď tvoju túžbu po dieťati chapem

dea663
autor
18. aug 2021

@sense ved musim skočiť na gyndu aj tak lebo to je divne aj vtedy mi vyšiel kvazy naznak potom prisla ms a teraz tento test a na jednom pasiku tak na druhom tak tak neviem no :D hlavne v tom chcem mat jasno :D

vahcaac
18. aug 2021

@dea663 tehotná nie si 🙂 ale do lekára choď, či náhodou nemáš cystu, lebo vtedy sú také nepríjemné tlaky

dea663
autor
18. aug 2021

@vahcaac pojdem a dam vediet :D

dea663
autor
3. sep 2021

@dea663 ahoj tak dnes som sa k nej nakoniec dostala, šla som s tym že divny vytok , vaječniky ma pobolievaju akože 8meho mam dostat ale nespozorovala som zeby sa niekedy takto zacinala ms . A vraj je všetko v poriadku . Že tehotna niesom takze asi len nejake zmeny mojho cyklu .

Strana
z2