Je to viditeľné?
Ahojte prosím vás robila som si tehu testy a myslíte že je dačo vidiet len lepšie kuknúť treba prosím lebo na živo je lepšie vidieť

@nikolkollarova nič nevidno žiadnu druhu čiarku
@sense 3dni
@nikolkollarova nie stále nič..
Ak nepríde ms ani na 5-6deň skus test zase a uvidíš ale tento test je uplne biely
@nika_val ďakujem
@nikolkollarova à vieš kedy si mala ovulaciu? Po 3 dňoch meškania by tam už malo čosi byt
Čisto negatívny test
@sense nechcem sa hádať len Keť aj teraz kuknem na test ako je už suchý tak je pekne ju vidieť ja by som test nerobila len stiri dni ma neskutocne hlava boli mala som slabo ružový vitok kazde ráno mi je zle až na vracanie a neustale by som spala a čo u mňa nebyva zvikom a ešte jedna vec po schodoch som chodila furt a nigdy som nebola tak unavená čo tieto posledne 4dni...a podbrusko mám sem tam krce trošku pichanie
@nikolkollarova teraz už darmo pozeraš na test už je daavno po limite takže aj keby sa tam ukaže silna čiarka už je to neplatné
Veď počkaj si ešte 3dni a testuj znova možno bude druhá čiarka alebo možno dovtedy dostaneš ms 🙂 tu sa ine ani neda robiť len čakať
@nika_val ona tam bola aj na začiatku lebo taku som mala aj pri chlapcovi a to mi zistovala švagriná a nechcem aby vedeli ak náhodou som tak nechcem aby to vedeli a to som ani nevidela tak ako sú tieto že ju je pekne vidieť Keť už je suchý test to bolo chvíľku ppo Tom ako som ho robila foteny
A ty nepozeras ti ciarku co je kilometer od kontrolnej ciarky (na druhom obrazku) a nema s tehotenstvom nic spolocne? Lebo tuto neviem aku inu mozes vidiet ozaj 🧐
@anavixy aký kilometer prosím ťa sak čo má byť druha čiarka nalepená na tej kontrolnej treba lepšie kuknúť
@nikolkollarova ona myslela že či nahodou nepozerás na tuto čiarku
@nika_val nie tú čiarku som nemyslela ale ukážem ktorú
@nikolkollarova podľa mňa je to neviditeľne ✌️
@nikolkollarova ťa červená čiarka tu som myslela
@nikolkollarova otestuj o dva tri dni a uvidíš , možno je ešte skoro
@husky25 ďakujem a opitam sa všimli ste si ju tam či ani nie
@nikolkollarova na jednej foto niečo vidieť ale ťažko povedať môže a nemusí to byt
@nikolkollarova na 3 dni meškajúcej MS by si mala už viac viditeľnú čiarku,tieto duchuju.... Takže nabudúce
Ak Ti mešká 3 dni, už by si tam isto nemala nejakého dúšika, ktorého, žiaľ, napríklad ja tam vôbec nevidím. Podla mňa to tehu nie je.
Ja tam slabuckeho ducha vidim, ale ten nemusí nič znamenať. Mala som silnejšieho a bol to iba kanálik
@cecilia29 ďakujem ale mala som aj na druhých testoch
@nikolkollarova ak je to tehotenstvo tak o 2 dní to bude viditeľné
@cecilia29 ja som robila prví vo štvrtok a táto čo je dnes je silnejšia ako na druhých
Ja ju tam vidim
@annnna18 vidíte tam čiarku druhú

Negatívny, koľko ti mešká?