icon

Je to viditeľné?

nikolkollarova
9. júl 2022

Ahojte prosím vás robila som si tehu testy a myslíte že je dačo vidiet len lepšie kuknúť treba prosím lebo na živo je lepšie vidieť

Je to viditeľné?Je to viditeľné?
sense
9. júl 2022

Negatívny, koľko ti mešká?

nika_val
9. júl 2022

@nikolkollarova nič nevidno žiadnu druhu čiarku

nikolkollarova
autor
9. júl 2022

@sense 3dni

nika_val
9. júl 2022

@nikolkollarova nie stále nič..
Ak nepríde ms ani na 5-6deň skus test zase a uvidíš ale tento test je uplne biely

nikolkollarova
autor
9. júl 2022

@nika_val ďakujem

sense
9. júl 2022

@nikolkollarova à vieš kedy si mala ovulaciu? Po 3 dňoch meškania by tam už malo čosi byt

martinka13
9. júl 2022

Čisto negatívny test

nikolkollarova
autor
9. júl 2022

@sense nechcem sa hádať len Keť aj teraz kuknem na test ako je už suchý tak je pekne ju vidieť ja by som test nerobila len stiri dni ma neskutocne hlava boli mala som slabo ružový vitok kazde ráno mi je zle až na vracanie a neustale by som spala a čo u mňa nebyva zvikom a ešte jedna vec po schodoch som chodila furt a nigdy som nebola tak unavená čo tieto posledne 4dni...a podbrusko mám sem tam krce trošku pichanie

nika_val
9. júl 2022

@nikolkollarova teraz už darmo pozeraš na test už je daavno po limite takže aj keby sa tam ukaže silna čiarka už je to neplatné
Veď počkaj si ešte 3dni a testuj znova možno bude druhá čiarka alebo možno dovtedy dostaneš ms 🙂 tu sa ine ani neda robiť len čakať

nikolkollarova
autor
9. júl 2022

@nika_val ona tam bola aj na začiatku lebo taku som mala aj pri chlapcovi a to mi zistovala švagriná a nechcem aby vedeli ak náhodou som tak nechcem aby to vedeli a to som ani nevidela tak ako sú tieto že ju je pekne vidieť Keť už je suchý test to bolo chvíľku ppo Tom ako som ho robila foteny

nikolkollarova
autor
Autor odpoveď zmazal
nikolkollarova
autor
Autor odpoveď zmazal
anavixy
9. júl 2022

A ty nepozeras ti ciarku co je kilometer od kontrolnej ciarky (na druhom obrazku) a nema s tehotenstvom nic spolocne? Lebo tuto neviem aku inu mozes vidiet ozaj 🧐

nikolkollarova
autor
9. júl 2022

@anavixy aký kilometer prosím ťa sak čo má byť druha čiarka nalepená na tej kontrolnej treba lepšie kuknúť

nika_val
9. júl 2022

@nikolkollarova ona myslela že či nahodou nepozerás na tuto čiarku

nikolkollarova
autor
9. júl 2022

@nika_val nie tú čiarku som nemyslela ale ukážem ktorú

nikolkollarova
autor
9. júl 2022
husky25
9. júl 2022

@nikolkollarova podľa mňa je to neviditeľne ✌️

nikolkollarova
autor
9. júl 2022

@nikolkollarova ťa červená čiarka tu som myslela

husky25
9. júl 2022

@nikolkollarova otestuj o dva tri dni a uvidíš , možno je ešte skoro

nikolkollarova
autor
9. júl 2022

@husky25 ďakujem a opitam sa všimli ste si ju tam či ani nie

husky25
9. júl 2022

@nikolkollarova na jednej foto niečo vidieť ale ťažko povedať môže a nemusí to byt

christinka1
9. júl 2022

@nikolkollarova na 3 dni meškajúcej MS by si mala už viac viditeľnú čiarku,tieto duchuju.... Takže nabudúce

sardinka32
9. júl 2022

Ak Ti mešká 3 dni, už by si tam isto nemala nejakého dúšika, ktorého, žiaľ, napríklad ja tam vôbec nevidím. Podla mňa to tehu nie je.

cecilia29
9. júl 2022

Ja tam slabuckeho ducha vidim, ale ten nemusí nič znamenať. Mala som silnejšieho a bol to iba kanálik

nikolkollarova
autor
9. júl 2022

@cecilia29 ďakujem ale mala som aj na druhých testoch

cecilia29
9. júl 2022

@nikolkollarova ak je to tehotenstvo tak o 2 dní to bude viditeľné

nikolkollarova
autor
9. júl 2022

@cecilia29 ja som robila prví vo štvrtok a táto čo je dnes je silnejšia ako na druhých

annnna18
9. júl 2022

Ja ju tam vidim

nikolkollarova
autor
9. júl 2022

@annnna18 vidíte tam čiarku druhú