icon

Je to začínajúca čiarka?

20. okt 2023

Vidite nieco? Je to začínajúca čiarka?

Je to začínajúca čiarka?
Strana
z2
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
autor
20. okt 2023

@monsterablue nazivo ruzova tenučka čiarka, akoby okraj… v negative takto

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
mandarinka555
20. okt 2023

Nič tam nie je...skutočne nič...Ženy už sa konečne spamätajte a prestaňte ocikávať testy tesne po trtkačke😂

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
autor
20. okt 2023

@mandarinka555 normalne mi je az za teba trápne aké maš správanie.. buď si vcera oslávila 14 a nevieš čo sa patrí a co nie, alebo si hlboko neempatická a arogantná žena, a este k tomu práve ŽENA…🫢 aj tebe pekný večer 🙂

veronikaszabova
20. okt 2023

Ak to mas Pepino, kup si iny test. Na hornom nic nevidim, v negative hej - ale to moze byt aj kanalik. Kolko si DPO?

autor
20. okt 2023

@veronikaszabova nie, to je mamatest… ani nebudem pisať kolko lebo ma tu zdevastuju, ale 9-10 dpo.. testujem skoro žial nie kvoli zvedavosti ale zdravotnym komplikáciam

dominikag1507
20. okt 2023

Ano trosku vidiet nieco…ale za 2 dni uz by mala byt jasnejsie vidno toto je este dost na hrane s tym ze ci to je len kanalik…

zanzilady
20. okt 2023

Držím palce, niečo slasaaaabulinke vidno

lujza_
20. okt 2023

Mne sa to testovanie náhodou nezdá skoro , ja som na 10DPO mala celkom pekný test a dokonca aj Digi mi už vtedy ukázal 🤷
A.uz som aj v 31.tyzdni 😊

lusyc
20. okt 2023

Nie, je to kanálik, tzn., že tam by mala byť čiarka, ružová

veronikaszabova
20. okt 2023

Mamatest u mna

lia2022
20. okt 2023

Ja som tiež testovala 10 DPO a tiež som mala normálne viditelnu čiarku ako píšu aj vyššie ženy .. ale tak kto vie 🤷‍♀️.

lia2022
Autor odpoveď zmazal
bejbs123
20. okt 2023

Zatial je to uplne negativny test

mandarinka555
20. okt 2023

Zo seba by ti malo byť trápne, ako tu dávaš test, ktorý je jasne negatívny, ale TY tam "niečo" vidíš...Choré toto...

bimbina
20. okt 2023

.

autor
20. okt 2023

@mandarinka555 a co je na tom “že ja tam nieco vidim”? Asi tam aj vidim!! Chod riesit svoj nuuudn zivot, nie moj tehotensky test.. ty si posledna v rade koho som sa pytala na nazor

zanzilady
21. okt 2023

Nič si z toho nerob, ja ta úplne chápem sj ostatne ženy čo dávajú duchov. Tiež som sa pýtala keď som mala ducha. A ja si myslím že v tom momente tam človek niečí vidí a nevie za kým ma ísť, za kamarátkami ťažko takto skoro a pýtať sa ich, za priatelom som tiež nechcela jemu som chcela povedať až keď to bude naozajstná čiarka, tak človek ide sem aby počul názory či aj niekto iný vidí tu začínajúcu čiarku. Samozrejme foto veľmi skresľuje a naživo to vždy vidno lepšie 🙂 držím ti palce

radacak
21. okt 2023

Skús urobiť ďalší o 2 dní.... držím palce ✊

autor
21. okt 2023

Tak ozývam sa opäť ja, čo sem davam nezmyselne negatívne testy

zanzilady
21. okt 2023

Jeeeeeej vyzerá to super ! 🥰

nin12345
21. okt 2023

@mandarinka555 preboha spamätajte sa..

autor
21. okt 2023

@nin12345
@zanzilady
Pozeram profil tej ženy a to je nejaká stara zakomplexovana zena, ktoré chodi takto komentovať skoro vsetky prispevky s tehotenskými testami🫣 hovorim ze ma nudny život na dôchodku🫡

lia2022
21. okt 2023

Teším sa s vami a držím palčeky nech všetko dobre dopadne. Gratulujeeem ❤😁 .

nikola201819971
21. okt 2023

Ahoj držim palce je tam vydiet ciarka ...
Ja vcera tak ani naznak a dnes rano už slabucka ciarocka

zanzilady
21. okt 2023

No, netreba si take komentáre hlavne brat osobne a bude dobre 🥰 a gratulujem teda nech čiarky silnejú a všetko je v poriadku 😍

zanzilady
21. okt 2023

@nikola201819971 vyzerá to super

bejbs123
21. okt 2023

Keby ste boli chlapi,napisem,ze si to porovnavate pipikov,boze moj,jedna druhej si tu mate potrebu nieco dokazovat,na to prvom teste bolo vidiet ozaj uplne nic,teraz uz je vidiet,gratulujem.Aspon sa poucite,ze je zbytocne sem vesat hned vsetko a staci skratka pockat

Strana
z2