Je to zo stresu, alebo som tehotná?
Ahojte, ja som sa dlho snažila vyhýbať všetkým diskusiám a podobne, pretože viem, že keď je žena tehotná alebo má podozrenie okamžite musí ísť do lekárne a kúpiť si test. Avšak ja som si situáciu skomplikovala, pretože som sa presťahovala do Talianska a problém je ten, že tu sú testy veeeľmi drahé a ak náhodou bude neplatný, tak mám jednoducho smolu. Mám taký problém - mám problém so štítnou žľazou už asi dva roky a beriem normálne lieky L-Thyroxín 75 a 50. Bola som u doktorky pred mesiacom a všetko je v poriadku. Môj menštruačný cyklus sa mi upravil na cca 30 dní, avšak už pred mesiacom som mala problém ten, že mi menzes trošku dlhšie nechodil, tak som si kúpila test ešte na SR, vyšiel mi pozitívny a to iba taká slabučká čiarka, tak som si skúsila urobiť ešte jeden a ten mi už vyšiel negatívny. Asi o týždeň sa mi menzes dostavil, takže som to brala už ako nepotrebné. Nuž teraz, keď sme sa odsťahovali mi menzes nechodí už asi 55. deň a ja neviem čo robiť. Pred asi troma týždňami sme sa s priateľom pokúšali o bábo a teraz ja ani neviem čo očakávať 🙂 bazálu teplotu si nemerám. Môže to byť teda iba zo stresu alebo fakt sa mám klepnúť po vrecku a ísť si kúpiť ten test čo ani neviem či vôbec bude za niečo stáť 😒 Prosím o pomoc. Ďakujem
@lagatta inak tu je diskusia o domacich tehotenskych testoch https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/poradite-domace-babske-recepty-na-zistenie-tehotenstva/
@katkasofi ďakujem za upozornenie 🙂 Hádam je to už teraz dobré. Ja som v časti ako je MI a ty? No nakoniec som sa sekla v počtoch, bolo to pred dvoma týždňami nie troma 🙂 moja chyba. Nuž boli sme kúpiť ten test a mám značku Futura čo je kazetový test samozrejme...ale urobím si ho až ráno, pretože ráno ukáže lepšie ako teraz. Takže čakáš bábo?
@lagatta ja som už neni v it. Bola som ale 5 rokov kedysi daaavno 🙂 nechcem ti nejak dohovarať, ale mne testy z obedňajšieho moču vychádzali so silnejšou druhou / ako z ranného 🙂 a idem konečne v pondelok po dvoch rokoch do IT na dovolenku 🙂 tešiiiim sa. Mangeró le cozze finalmente 🙂 🙂 🙂
@katkasofi jasné, že dám vedieť. Pekné meno ste dali synovi a teraz ďalšie bude mať aké meno? Čo sa týka testov, tak len kazetové, zoženieš aj normálne prúžkové, ale tie sú iba na internete, takže treba čakať ďalšie 2-3 dni a plus doplatiť si za dopravu, takže sa ti ani veľmi neoplatí 😒
Ahojte 🙂 my sme sa s priatelom vcera pokusali o babo, dnes ma pichalo v podbrusku ale iba chvilku, a podobna bolest ako ked mam dostat menzes..moze byt ze by sa to podarilo?alebo to je este velmi skoro? 🙂

@lagatta vínko a káva v prvých týždnoch neuškodí, ale čím skôr zistíš že si tehotná tak sa tomu vyhneš. tak že žiadne výčitky šup šup pre test nech to stojí čo to stojí