icon

Je toto kanálik alebo pozitívna čiarka?

18. feb 2023

Ahojte. Idem si k vám po radu, lebo nemám s týmto skúsenosť. Styk sme mali pred 6 dňami - áno viem čo hovorí teória biológie, že na testovanie je priskoro, ale je mi už tretí deň na vracanie a taký divný pocit. Mám 20 mesačného syna, ktorého ešte kojím, MS ešte nemám. Stále mi je na vracanie, a tak že urobím si test, zo srandy, veď nemôže ešte ukázať, že som tehotná, aj keby sa niečo deje. A včera aj dnes som urobila test z ranného moču a ukázali takéto pásiky. Ukázalo ich v limite testovania. Jasné počkám a urobím ďalšie, a aj inú značku. Skôr by ma zaujímalo, máte niekto s týmto skúsenosť? Toto sú tie kanáliky? Či? 😀 Pri prvom tehu mi test ukázal silné koľajnice ešte pred očakávanou MS.
Pozerala som aj iné diskusie, ale som zmätená z toho. Otázku dávam anonymne, lebo sú členovia z mojej rodiny, a nemusia to riešiť 😀 ďakujem

Je toto kanálik alebo pozitívna čiarka?
Strana
z2
anjelicek26
18. feb 2023

A to bol jediny styk v cykle? Lebo po 6 dnoch a aby si mala take hcg vysoke, ze je ti na vracanie, to proste nefunguje takto 🙄 Ciarky tam su, ale predpokladam, ze muzovi ubehlo 3-4 dni skor...alebo brutal duchujuci test, ale tento to nerobieva.

autor
18. feb 2023

@anjelicek26 áno jediný styk. Veď aj mne to je divné, tak skoro by som nemala byť ešte ani tehotná, a nie že príznaky. A tak na "ukľudnenie" som si urobila test 🤣 Niekde som čítala, že keď je tá testujúca čiarka tenká, tak by to mal byť kanálik. Ale aby vyšiel 2x po sebe?

majamat
18. feb 2023

ale ved take pocity neexistuju len z tehu, moze ti nesadnut strava, mozes mat stres, mozes mat crevnu chripku a pod.
po 6dnoch nebudes mat tak vyrazne tehu priznaky, este je skoro.

opat, netusim na co je dobre toto sa tu pytat. nitko ti predsa nemoze dat odpoved. ak chces vediet, ci to neico znamena, nepytaj sa to na MK,a le jednoducho si o par dni urob dalsi test z ranneho mocu.

@anjelicek26 inak amm pocit, ze vsetky testy teraz akosi duchuju. casto sa tu s tym stretavam. nesledujem ktore znacky, ale viacere to robia.

autor
18. feb 2023

@majamat chcela som vedieť, či má niekto skúsenosť s tým, ako vyzerá kanálik. Lebo ja s duchom ani kanálikom skúsenosť nemám. Na to to bolo dobré 😀

mamzilla
18. feb 2023

Moje tri presne taketo vysledky tehu testu maju dnes 4 mesiace 😁

nella156
18. feb 2023

No ja som si tu foto musela az stiahnut a brutalne priblizit aby som tam vobec nieco videla.. podla mna su to len kanaliky,, Ale tak ked tak skus iny test zajtra

autor
18. feb 2023

@mamzilla gratulujem a veľa zdravíčka prajem 😀 ja by som asi bola radšej, keby sú to tie kanáliky 😀 s druhým bábom chcem ešte počkať. Mne práveže pozitívny test vtedy vyšiel tak, že tá testovacia čiarka bola taká skoro široká ako kontrolná.

autor
18. feb 2023

@nella156 na živo sú to tenké ružovo fialové čiarky, a nevybledli. Tak som zmätená. Ďakujem, jasné počkám pár dní a skúsim inú značku testu, alebo digitálny.

majamat
18. feb 2023

ale ide o to, ze je jedno, ci je tam duch, alebo kanalik, alebo nic, treba test jednoducho zopakovat. nic ine robit nemozes a ani nema vyznam nic ine robit - napr hladat duchov, ci kanaliky

autor
18. feb 2023

@majamat ja viem, test som opakovala, včera a dnes ráno. Poslala som chlapa kúpiť ďalší, inú značku. Je mi neskutočne na vracanie.

majamat
18. feb 2023

lepsie je pockat par dni, navyse ak si tak kratko po moznom oplodneni, skor ako 2t po oplodneni je zbytocne test robit.
su zeny, ktorym stupa hcg rychlo a do vysokych cisel,a le u neikoho sa to moze spustat pomalsie, za tie 2t uz by mal byt test pozitivny. nemsi byt ciarka silna,a le mala by byt uz jasna.

majamat
18. feb 2023

ak mas tak silne priznaky, tak to nebude tehu. na priznaky tehu ja falt este priskoro.

autor
18. feb 2023

@majamat máš pravdu, počkám. Len ten pocit na vracanie a čakanie, zrazu má deň viac ako 24 hodín 🤣

majamat
18. feb 2023

ak ti to neprejde, chod normale k dr. mozes mat pokazene travenie a ajj hormony to robia, ale kldune aj PMS. ja mavam obdobia, ked mi byva od zaludku zle pred ms.
skus si nasadit dietu - daj si lahko stravitelnu stravu.

majamat
18. feb 2023

lieky radsej neber ziadne, pokial to nie je nevyhnutne.

domka222
18. feb 2023

Aj ja som to tak mala. A tie akože "príznaky" boli obnovenie cyklu a za mesiac nástup MS

autor
18. feb 2023

@majamat ďakujem za tip. Toto mi nenapadlo, že to môže byť obnovenie od cyklu. Pred pôrodom mi nebývalo takto zle od žalúdka pred MS. Počkám ešte ako bude. Ja by som bola najradšej, keby sú to tie kanáliky a MS by ešte neprišla, je to super bez nej 😀

autor
18. feb 2023

@domka222 ďakujem, nenapadlo mi že to môže súvisieť s MS, ja už som si zvykla byť bez nej a je to super 😀

majamat
18. feb 2023

no poviem ti, ez by bolo lepsie, ekby to bola ta crevna chripka, aleboa k su to hormony a pms, tak sa ti taketo stav y mozu objavovat kazd ymesiac a to je nanic.

ja som teda taketo obdobie mala, anstastie nie natrvalo, terza je to ok, ale uz sa stalo, ez sa mi to jedorazovo vratilo, dalsi cyklus zas nie. nie je to mco prijemne.

zuzi0911
18. feb 2023

Mne už od 5dpo bolo vždy zle ...nevolnosti,chute,čuch príšerne výrazný a teda smrdelo mi vsetko ,zimnice atd
.....takže moje telo už vnimalo ,alebo citilo nastávajúcu zmenu?! Sama neviem..no na 9dpo už boli ciarky ...
Test určite zopakuj...

autor
3. mar 2023

Ahojte. Zopakovala som testy a sú pozitívne, v pondelok idem na sono. Tak nakoniec to asi neboli kanáliky. A najhoršie, stále mi je na vracanie, a k tomu sa pridala únava, zadýchanie. Možno to pomôže niekomu, kto bude hľadať odpovede: Aj keď biológia hovorí že žena necíti uhniezdenie vajíčka, a prvé dni tehotenstva nemá tušenie, u mňa je to naopak. Moje telo mi dávalo jasné signály už od začiatku, len som tomu nechcela veriť. Ženy, verte si a svojej intuícii 😀

majamat
3. mar 2023

a uz je ciarka riadne pozitivna?

sparkling
3. mar 2023

@majamat máš pravdu, duchujú a veľmi. Aj tie čo bývali spoľahlivé kedysi.

katka0123
3. mar 2023

Blahozelam! Na sone este tazko nieco bude viditelne , ale juch juch. Nech sa dari!

majamat
3. mar 2023

ak dobre ratam, tak uz by to mohlo byt 19dni po styku, zrejme teda aj po ovulacii, cize by to malo ist o stav tehu,a ko v 4+5tt. neviem, mozno sono nieco ukaze, mozno nie. neviem veru.

autor
4. mar 2023

@majamat áno, koľajnice, preto som ešte urobila digitálne testy. Jeden hneď po prúžkovom, a druhý včera. Včera mi ukázal 2-3 tt

majamat
4. mar 2023

tak uz je to jasne, gratulujem.
potom daj vediet ako na sone. ci uz nieco ukazalo..

autor
4. mar 2023

Ďakujem všetkým, neplánovali sme, syn je ešte malý a dosť ma potrebuje, teraz sa snažím ho nejako odstaviť od kojenia. Snáď všetko dobre dopadne. Ak áno, medzi deťmi bude cca 2r4m rozdiel. Celkom sa toho bojím, ako to zvládnem.

majamat
4. mar 2023

napadlo mi, ze asi mozno bude rozdiel v tom oplodeni a teda nasledne aj v nejakyhc priznakoch.

ide o to, ze spermie vydrzia cakat udajne aj 4dni, tusim aj viac som pocula. neviem, co je pravda, no par dni urcite.

cize ak sa stane, ze takto cakaju a k ovulacii dojde az teda par dni po styku a dojde k oplodneniu, napr 4dni po styku a vajicku sa estelen uvolni z vajcnika a putuje do maternice, tak to bude ine, ako ked sa stane opak.
napr, ze vajicko sa najskor uvolni, putuje a az potom dojde k styku, v takom pripade sa vajicko nachadza v maternici urcite skor, ako v tom prvom pripade a teda skor zrejme moze byt aj pozitivny test a aj priznaky.

majamat
4. mar 2023

to je predsa uplne bezny rozdiel. su mamicky, co maju medzi detmi rok. to sa stava menej casto, ale obcas sa to niekomu podari.

a su take,c o maju par rokov rozdiela to casto uz nie je dobre, lebo deti su takto v dost odlisnych fazach vyvoja a uz si nemusia tolko rozumiet. nehovorim, ze je to tak vzdy. zavisi aj od povahy dietata.

Strana
z2