Je toto pozitívny test?
skoda tehotenskych testov, najlepsie je testovat, ked uz menstruacia par dni meska
radsej sa zameraj na zdravy zivotny styl, nasad nejake predtehu vitaminy
Milujem keď niekto odborné výrazy používa zle. Tehotenská slepota je úplne niečo iné. Trápne
Milujem keď niekto odborné výrazy používa zle. Tehotenská slepota je úplne niečo iné. Trápne
@anonym_8d9dff vazne ides rypat? Som sa uplne nieco ine pytala. A ja milujem ked si anonym 😀😀
"Psychologický fenomén pri testovaníŽena tak veľmi túži po tehotenstve, že na tehotenskom teste vidí aj veľmi slabú čiarku („ducha“), ktorá tam v skutočnosti nie je."
@anonym_8d9dff vazne ides rypat? Som sa uplne nieco ine pytala. A ja milujem ked si anonym 😀😀
"Psychologický fenomén pri testovaníŽena tak veľmi túži po tehotenstve, že na tehotenskom teste vidí aj veľmi slabú čiarku („ducha“), ktorá tam v skutočnosti nie je."
@sweet20 ... To, čo opisujes ty sa volá konfirmacne skreslenie.
Tehotenská slepota nemá s testami nič spoločné. Ide o reálne zhoršenie zraku aj o niekoľko dioptrií, rozmazané videnie počas tehotenstva a dojčenia.
@sweet20 ... To, čo opisujes ty sa volá konfirmacne skreslenie.
Tehotenská slepota nemá s testami nič spoločné. Ide o reálne zhoršenie zraku aj o niekoľko dioptrií, rozmazané videnie počas tehotenstva a dojčenia.
@anonym_8d9dff no čo?cítiš sa už lepšie?
@anonym_8d9dff no čo?cítiš sa už lepšie?
@anonym_e13258 ... Stále rovnako, fantasticky.
@anonym_e13258 ... Stále rovnako, fantasticky.
@anonym_8d9dff určite?lebo keď ťa znervózňujú takéto veci ,tak si nemyslím,že to bude až také fantastické.
Nechápem, že sa testujete ešte pred očakávanou menštruáciou 🤦♀️
@weruska1311 no ja som uz mala naposledy test pozitivny 23.den cyklu, a to mam cykly tak 32 dnove. Ale sledovala som si ovulaciu - testy, bazalna teplota. A teda vzdy som mala pozitivny uz pred MS, tie 3-4 dni urcite.
@sweet20 ked nevies, kedy bola ovu, tak je to tazko. Skus o 2 dni. Na fotke nic nevidim, a to ja som majster lovenia duchov. Ale fotka skresluje. Mozno nazivo by som videla. Drzim Ti palce a otestuj o 2 dni.
@sweet20 ked nevies, kedy bola ovu, tak je to tazko. Skus o 2 dni. Na fotke nic nevidim, a to ja som majster lovenia duchov. Ale fotka skresluje. Mozno nazivo by som videla. Drzim Ti palce a otestuj o 2 dni.
@anonym_7077d3 dakujem. 15 teho bola ovulacia, vtedy sme aj mali sex
Musíš sa naučiť byt trpezliva,ked chces byt rodičom 🙂
Musíš sa naučiť byt trpezliva,ked chces byt rodičom 🙂
@anonym_36d03d ja som uz rodic. Ale dakujem za komentare , ktore absolutne nic s testom nemaju spolocne. 😙
@anonym_7077d3 dakujem. 15 teho bola ovulacia, vtedy sme aj mali sex
@sweet20 alebo mohla byt posunuta, staci den/dva, podla coho vies, ze bola 15-teho? A este, spermie vedia prezit aj 5 dni, takze posun tam moze byt. Na test je skoro. 14 dni po sexe, je spolahlivy vysledok uz, cca.
@sweet20 alebo mohla byt posunuta, staci den/dva, podla coho vies, ze bola 15-teho? A este, spermie vedia prezit aj 5 dni, takze posun tam moze byt. Na test je skoro. 14 dni po sexe, je spolahlivy vysledok uz, cca.
@anonym_7077d3 robila som si ovulacne testy. Preto viem
@anonym_36d03d ja som uz rodic. Ale dakujem za komentare , ktore absolutne nic s testom nemaju spolocne. 😙
@sweet20 ty si písala, že už si to nevydržala a že asi tehotenska slepota
Nebolo to v zlom
Treba trpezlivosť a keď si mama tak vieš potom o čom píšem 🙂
Alebo krvné testy,ak mas k dispozícii blízko odberné miesto

nie je