Je viditeľné silnenie čiarky?
Ahojte maminky,
Už sme pred časom zažili MA a radi by sme, ak by sa bábätko podarilo. Nechcela by som si však niečo namýšľať a držať falošnú nádej. Zatiaľ čakáme, ako to dopadne. Cyklus nesledujem. Akurát ráno meriavam bazalku a tá je už nejaký týždeň 36.9 až 37.2
Posledné 3 dni som ráno robila test, včera mala byť MS. Zatiaľ nič. Mala som včera a predvčerom ľahké kŕče v podbrušku a viac nebolo nič. Zaujíma ma váš pohľad. Je vidieť silnejšie čiarky smerom nadol? Naživo sú pekne ružové.
Ďakujem krásne

Prepáč, nie.
Ake mas testy? Su z ranneho mocu?
@beata110 mamazesty, áno z ranného
Podla mna by mali byt silnejsie nemozes mat posunutu ovulku?
@beata110 môžem. Ako píšem, vôbec nesledujem cyklus okrem teraz posledných pár dní merania BT ráno po zobudení v rovnakom čase. To zvyknem pred MS aby som vedela keď ráno klesne, že MS príde v ten deň. Tak to mávam. A zatiaľ neklesá.
@barus26 jeej krásne. Tak to by ešte mohli stúpnuť aj tie moje 🙏 ďakujem, dodala si mi optimizmu 😊
tiež som mala obavu, že nesilneli. Pri prvom tehu mi krásne ukážkovo silneli a teraz pri druhom oveľa pomalšie 🙂 držím ti palce 🙂
@barus26 super 🙂 pri predošlom synčekovi som mala začiatky tuším 4 dni rovnako a potom začali stúpať. U gyn. som mala v 5tt hcg nejakých 530 a strašil ma, že hraničné hodnoty, a dnes máme zdravého a krásneho syna 🙂
Snáď to vyjde 🙏😊
Skús aj inú značku testu.
Ahoj. Viem ako sa citis a obavas. Nechvem ti davat falosnu nadej ale ja som mala taketo opakovane /4x/a bolo to biochemicke. Proste ciarka nesilnela. Dufam,ze ebude tvoj pripad a ciarka bude silniet. Dopor.ti vyskusat livsane ukazuje krajsie ako mamatest. Drzim palce 🥰
Takto nie je moc vidieť rozdiel skus obdeň testovat
Myslím ze si tehotná skús o 2 dni test. Držím palce
Tak ak su to testy za tri dni, tak to vyzera skor ako biochemicke, ze to nesilnie..Ale tak snad ma len pomaly rozbeh a zajtra budu poriadne dve ciarky no.
Podla fotky tam podla mna nie su. Pockaj este par dni. Ja viem, ze by si tam tie ciarky najradsej videla hned take tmave ako je testovacia, ale daj tomu cas 🙂
Ahoj,prepáč že som sa pripla,nechcela som zakladať novú diskusiu. Pozerala som na internete baby ktoré mali 3,4dni skoro rovnakú čiarku a potom až začalo viditeľné stúpať. Tak držím palce nech to vyjde 😉 ja mam vyššie svoje tt a tiež to niesu žiadne koľajnice :-/
Ďakujem dievčatá.... Zjavne to bolo opäť biochemické...dnes prišla MS :(
Skúsime zase neskôr.
Nevzdavaj sa. Ja som mala 4x ..zatial.
.
Tak to má mrzí 😟 držím palce snáď to nabudúce dopadne dobre ❤️
Sú tam slabúnke čiarky však to vydim gratulujem. Je tam ten duch 😉