Je výsledok môjho testu pozitívny?

No ja neviem, koľko čiarok vidíš?
@belllinka myslím že, áno mešká mi menštruácia teraz druhý deň takže len som sa prišla opýtať na názor keďže som prvý krát tehotná ak som teda a len dopredu ma zaujíma váš názor zajtra ráno spravím ďalší test.
@natalia190 stačí prečítať popis na teste, 1 čiarka-> negatívny test -> nie si tehotná, 2 čiarky-> pozitívny test -> si tehotná
@stellarstar hej len som si nebola istá pretože muž vymýšľa, že tam vidí len jednu a že slabá čiarka nič neznamená tak aj jemu chcem ukázať že sa mýli
@natalia190 skus o 2 dni ked bude silniet,mozes sa objednat k dr
Najlepsie uvidis rozdiel ked testujes obden ale je to tam.
@e1i v pondelok som objednaná na gynekológiu tak tam už uvidím
@natalia190 je to pozitívny test, ta druha čiarka je preto slabá ze máš ešte málo hcg a hcg rastie každým 2 d. Takže test zopakovať o 2 d rano
@natalia190 ku gyn ideš moc skoro nebude ešte nič vidieť
@natalia190 na sone vacsinou az pri hcg nad 1000 nieco vidno a niekedy ani vtedy este. Ja mam deti po ivf a tam sa chodi na sono 28 dni po vklade. To som bola 6+4 a bilo uz srdiecko. K mojmu dr som sa mala hlasit o dalsie 2t. Cize minimalne 2t odteraz by som isla na sono,ale v pondelok moze dr vziat odber na hcg. Daj si do kalkulacky a vyhodi ti ktory tt si
Predpokladam tak 4+2
Áno test je pozitívny...Ja som taktiež mala slabulinku čiarku na mojom teste, oveľa slabšiu ako máš ty,takže som si aj myslela že ide o tzv.ducha na tehu teste ale nakoniec som bola tehotná....a ako tú už pani písala, ku gyn ideš veľmi skoro..ja som sa takisto objednala hneď a jedine čo som získala že ma na skoro 2 týždne poslali do nemocnice pretože nič v maternici nevideli tak si mysleli že ide o mimomaternicové..po 2 týždňoch sa im ukázalo v maternici - to som bola cca 6/7 týždeň
@natalia190 toto určite nie je slabá čiarka pri dvojdňovom meškaní. Tvoj muž nech nevymýšľa
Nie, test je uplne negativny ved je tam 1 ciarka, co nevidis ? 😃
Toto nie je slaba ciarka a muza by som poslala na ocne... :D
To nie je slába čiarka ale už riadna viditeľná čiarka 🙂.
Tvojmu mužovi vysvetlí že druhá čiarka na teste znamená TEHOTENSTVO.
Gratulujem ♥️ nech všetko dobré dopadne.
@alina765 ďakujem ❤️
-muz na očné akebo doucit matiku,spocitat 2 ciarky by mal vedieť ked sa chce rozmnožovať 🥴
-tebe staci ist k dr o mesiac,ale to ti na povedat sestrička ked jej zavoláš a povies termin poslednej menštruácie

Dobry vecer a co si myslis ty?