Je výsledok tehotenského testu pozitívny?
Ahojte, mali ste niektorá skúsenosť s týmto testom? Snažíme sa 1,5 roka a ráno keď som videla druhu čiarku som ani nechápala 🫣🥹🥹🥹🥹

Vsak su jasne viditelne 2 ciarky
Je pozitivny ano
skusenost s nim nemam ani ja, ale vyzera pozitivny 👍
Najlepší test ! Gratulujem 🥹
pozitívnejší už ani nemôže byť ;)
Ďakujem, stále tomu nemôžem uveriť 🥰🥰
A nevadí, keď je druha čiarka slabšia hej?
Sprav si digitálny keď tomuto neveríš. Nie nevadí slabšia, stačí keď ju vidíš.
Ďakujem, stále tomu nemôžem uveriť 🥰🥰
A nevadí, keď je druha čiarka slabšia hej?
@katka1357s veď ale ty máš silnejšiu testovacia čiarku a nie kontrolnú nie náhodou?? ta prvá je testovacia... čiže na tú pozeraj.. kontrolná len znamená, že test je platný.. ak by tam nebola, bol by to chybný test
@katka1357s veď ale ty máš silnejšiu testovacia čiarku a nie kontrolnú nie náhodou?? ta prvá je testovacia... čiže na tú pozeraj.. kontrolná len znamená, že test je platný.. ak by tam nebola, bol by to chybný test
@sajmonka_1216 nie nie, tá prvá je testovacia
Je jasne pozitivny.
Skus dalsi o 2dni a uvidis ze bude aj ta ciarka este silnejsia 😉
@sajmonka_1216 nie nie, tá prvá je testovacia
@katka1357s no ved to isté ti hovorím.. prvá je testovacia
@katka1357s no ved to isté ti hovorím.. prvá je testovacia
@sajmonka_1216 prvá od spodu, čiže tá vrchná je kontrolná
@sajmonka_1216 prvá od spodu, čiže tá vrchná je kontrolná
@katka1357s aha zaujímavé.. už som porobila dosť tých testov a vždy bola zľava testovacia a potom až kontrolná.. :D zase som múdrejšia
@katka1357s aha zaujímavé.. už som porobila dosť tých testov a vždy bola zľava testovacia a potom až kontrolná.. :D zase som múdrejšia
@sajmonka_1216 ono to aj tak je, prva je testovacia a tak kontrolna, test je ocikany z tej strany co je ten fialovy ci aky to je, ruzovy vrchnak. 😁
@sajmonka_1216 ono to aj tak je, prva je testovacia a tak kontrolna, test je ocikany z tej strany co je ten fialovy ci aky to je, ruzovy vrchnak. 😁
@mimi013 jaj tááák :D ja že to je držiak... no tak nič potom :D :D
je pozitivny.. drzim palce

Ano, jasne pozitivny. Gratulujem 😊