icon

Je výsledok tehotenského testu pozitívny?

18. nov 2025

Ahojte, mam cca 3 mesiace po MA, dnes som si urobila test, myslite, ze je pozitivny?🙏 Dlho sa nic nevykreslovalo...tak sa mi az nechce verit, zeby?🥹🥹🥹 Dakujem za odpovede!♥️

Je výsledok tehotenského testu pozitívny?
ariannazara
18. nov 2025

Ano

autor
18. nov 2025

normalne asi neverim vlastnym ociam🥹

ariannazara
18. nov 2025

Gratulujem💟

anonym_2c242a
18. nov 2025

ano, pozitivny

dadis
18. nov 2025

ano ❤️

autor
18. nov 2025

Dievcata, dakujem vam♥️ skusala som aj druhy test, asi hodinku po, ten uz bol negativny, myslite, ze je sanca, ze by som naozaj mohla byt tehotna? Meskaju mi len druhy den... takze si aktualne naozaj neviem, co mysliet🙏

dadis
18. nov 2025
@anonym_autor

Dievcata, dakujem vam♥️ skusala som aj druhy test, asi hodinku po, ten uz bol negativny, myslite, ze je sanca, ze by som naozaj mohla byt tehotna? Meskaju mi len druhy den... takze si aktualne naozaj neviem, co mysliet🙏

@anonym_autor otestuj rano z ranneho mocu

anonym_653faa
18. nov 2025

@anonym_autor toto je zle urobený test ,'neplatný test ani len kontrolná čiarka nie je úplná s ta prvá ani nevravím je rozmočený asi si ho viac natočila ako si mala .Urobený si test inej značky, mamastesty robia čiarky aj z koly

enmery
18. nov 2025

Áno.

kratucka
19. nov 2025

Ano, toto je krasny pozitivny test, gratulujem!

krasneleto
19. nov 2025

ano je pozitivny, nech vsetko dobre dopadne

autor
19. nov 2025

Ach zienky, kiez by ste mali pravdu, dnes som sa nedostala do lekarne, tak trpnem... tento vysiel takto, dalsi test vcera vecer uz bol negativny, tak sa bojim ci naozaj nebol rozmoceny. Je to od vas mile, ze ste vobec boli ochotne reagovat. Nech sa vam dari!🙏

krasneleto
19. nov 2025
@anonym_autor

Ach zienky, kiez by ste mali pravdu, dnes som sa nedostala do lekarne, tak trpnem... tento vysiel takto, dalsi test vcera vecer uz bol negativny, tak sa bojim ci naozaj nebol rozmoceny. Je to od vas mile, ze ste vobec boli ochotne reagovat. Nech sa vam dari!🙏

@anonym_autor netrpni... sprav test a ono sa to rozluskne... hlavne klud, kocky su rozdane

autor
19. nov 2025

Tak som urobila dalsi, ten je zial negativny. Tak posledna nadej je ranny moc😞

mila06
19. nov 2025

@anonym_autor no ktovie mne meskal menzes 2tyzdne a test ukazoval negativny....takze uvidis daj tomu cas nestresuj. Co zle urobeny test, vidim 2ciarky a hotovo

autor
19. nov 2025
@mila06

@anonym_autor no ktovie mne meskal menzes 2tyzdne a test ukazoval negativny....takze uvidis daj tomu cas nestresuj. Co zle urobeny test, vidim 2ciarky a hotovo

Mila @mila06, dakujem za podporu, ani nevies ako dobre mi padli tvoje slova♥️🫂

autor
20. nov 2025

Ahojte, aj ranny test bol zial negativny😔

mischel12
23. nov 2025

Ahojte . Zdá sa mi to ? Alebo je tam slabá čiarka?