icon

Je výsledok tehotenského testu pozitívny?

terezia777
10. jan 2026

Ahojte babi myslite ze tam je nieco? Ci si to uz len domyslam ? 🥲 test som robila nedavno cca o 18tej hodine

Je výsledok tehotenského testu pozitívny?Je výsledok tehotenského testu pozitívny?
crazy_cat_lady
10. jan 2026

Negativny

pribinak
10. jan 2026

Test sa robí ráno, kedy je najvyššie HCG

stellarstar
10. jan 2026

Negatívny, koľko dp si? Mešká ms?

terezia777
autor
10. jan 2026
@stellarstar

Negatívny, koľko dp si? Mešká ms?

@stellarstar cca 15 dni dp a meska 2 den viem je to priskoro ale mne vzdy nacas prichadzala mimochodom skoro kazdy den som mala pohlavny styk nechraneny tak neviem

stellarstar
10. jan 2026
@terezia777

@stellarstar cca 15 dni dp a meska 2 den viem je to priskoro ale mne vzdy nacas prichadzala mimochodom skoro kazdy den som mala pohlavny styk nechraneny tak neviem

@terezia777 tak vyjde na budúce, keby si v tom a mešká ti už tak by ti to ukázalo

lenuss1992
Včera o 14:20
@terezia777

@terezia777 meškanie dva dni je normálne mne to meškalo 5 dní a nakoniec prišli a to by ti už ukázalo aj druhhu čiarku keď ti to mešká

1123slniecko
Včera o 19:19

Z vlastnej skúsenosti mne meškal menzes 5dni a na tehotenskom teste nebolo absolútne nič, meškalo ďalej a ďalej robila ďalšie testy kde sa objavovala slabá ciarka a nakoniec to je pozitívne . Takže určite sa nedržal toho že už by ti to dávno ukázalo.

lienka.7
Včera o 19:21

@terezia777 toto je čisto negatívne. Ani duch...

pehavcek
Včera o 19:35

Mne stvrty den meskania ukazalo ledva viditelneho ducha. O dalsie dva dni uz ciarku. Gynekologom mi vzdy vravel, ze testovat az po tyzdni meskania. Drzim palce

krasneleto
Dnes o 08:39

pri posunutej ovu, sa tento vysledok moze kludne intenzivniet... nevieme tu nikto ... skus o dva dni

anonym_f893d7
Dnes o 08:59
@1123slniecko

Z vlastnej skúsenosti mne meškal menzes 5dni a na tehotenskom teste nebolo absolútne nič, meškalo ďalej a ďalej robila ďalšie testy kde sa objavovala slabá ciarka a nakoniec to je pozitívne . Takže určite sa nedržal toho že už by ti to dávno ukázalo.

@1123slniecko potom sa ti pravdepodobne iba posunula ovulácia. Je nepravdepodobné, že by test zachytil tehotenstvo až tak neskoro po uhniezdení a takmer vylúčené, že by uhniezdenie nastalo tak neskoro.

1123slniecko
Dnes o 11:47
@anonym_f893d7

@1123slniecko potom sa ti pravdepodobne iba posunula ovulácia. Je nepravdepodobné, že by test zachytil tehotenstvo až tak neskoro po uhniezdení a takmer vylúčené, že by uhniezdenie nastalo tak neskoro.

@anonym_f893d7 áno to je viac ako možné. Preto som reagovala na to že neznamená že testy úkazu hneď v deň MS alebo keď deň mešká

anonym_f893d7
Dnes o 12:42
@1123slniecko

@anonym_f893d7 áno to je viac ako možné. Preto som reagovala na to že neznamená že testy úkazu hneď v deň MS alebo keď deň mešká

@1123slniecko áno, súhlasím. Ale ja som pochopila že je autorka 15 dní po ovulácii, takže vie, kedy ju mala.