Je výsledok tehotenského testu pozitívny?
Pred 2 dňami som si robila tebotenský test, vôbec som sa na ňho nepozrela až dnes a našla som tam jednu takú slabučkú čiaročku, s priateľom sme sa o bábo snažili a tým padom by sme boli tadi ale nevieme čo to má byť, budem rada za pomoc

Po dňoch dvoch je jedno čo na ňom je, nie je to relevantný výsledok. Ak ms ešte nedošla a mešká,sprav ešte jeden a výsledok odcitaj do 5 minút. Aj keď v prípade tehu bude už čiarka silnejsia
urcite test zopakuj, takto dlho od odcitania je to diskutabilne... ale kludne mozes byt tehu
Ďakujem krásne, zajtra urobím znovu a uvidíme
Podľa mňa je pozitívny.🙂 daj vedieť zajtra
Otázka znie, prečo si si ho vôbec robila, keď ťa nezaujímal výsledok. Čudné správanie.
@daduska20 neviem teda, čo na toto povedať. Neverím, že si sa dva dni nepozrela na tehotenský test. Lepšie je už priznať, že si ho odložila, keďže bol negatívny, alebo ho vytiahla z koša 😉 Ja keď som si na 10 dpo našla takúto čiarku, tak som každé ráno testovala ako divá a je to úplne normálne, ak sa niekto snaží a túži.
No ale, treba spraviť dnes ďalší a odčítať ho v stanovenom limite. Ak je ten spred dvoch dní pozitívny, už budeš mať peknú čiarku v limite. Držím palce.
Ďakujem krásne za každú odpoveď, či už pozitívnu alebo negatívnu, robila som si ďalší test a odčítala som presne tak, ako tam bolo napísané a test vyšiel pozitívny, takže tehotná pravdepidobne som a predtým som ho nekontrolovala, pretože som doma nebola

Tak vieš, pri dnešných testoch sa z jedného úsudok urobiť veľmi nedá :/ ja by som urobila ďalší a uvidíš ci je ciarocka tmavšia, držím prsty