icon

Je výsledok tehotenského testu pozitívny?

daduska20
16. mar 2025

Pred 2 dňami som si robila tebotenský test, vôbec som sa na ňho nepozrela až dnes a našla som tam jednu takú slabučkú čiaročku, s priateľom sme sa o bábo snažili a tým padom by sme boli tadi ale nevieme čo to má byť, budem rada za pomoc

Je výsledok tehotenského testu pozitívny?Je výsledok tehotenského testu pozitívny?
polovnicka92
16. mar 2025

Tak vieš, pri dnešných testoch sa z jedného úsudok urobiť veľmi nedá :/ ja by som urobila ďalší a uvidíš ci je ciarocka tmavšia, držím prsty

sense
16. mar 2025

Po dňoch dvoch je jedno čo na ňom je, nie je to relevantný výsledok. Ak ms ešte nedošla a mešká,sprav ešte jeden a výsledok odcitaj do 5 minút. Aj keď v prípade tehu bude už čiarka silnejsia

krasneleto
16. mar 2025

urcite test zopakuj, takto dlho od odcitania je to diskutabilne... ale kludne mozes byt tehu

daduska20
autor
16. mar 2025

Ďakujem krásne, zajtra urobím znovu a uvidíme

naty_123
16. mar 2025

Podľa mňa je pozitívny.🙂 daj vedieť zajtra

daduska20
autor
16. mar 2025

@naty_123 dám, ďakujem 🙂

lilinka76
16. mar 2025

@naty_123 nie je pozitívny. Výsledok testu sa má odčítať do doby, ktorá je na teste napísaná, neskoršie odčitanie výsledku nie je relevantné a pravdivé.

naty_123
16. mar 2025

@lilinka76 príde mi to zaschnuta čiarka

lilope
16. mar 2025

Otázka znie, prečo si si ho vôbec robila, keď ťa nezaujímal výsledok. Čudné správanie.

ejsan1988
16. mar 2025

@daduska20 máš túto fotku aj na fb a vôbec si nepísala že je z pred dvoma dňami robeni, podľa mňa je po limite a to je úplne choré po dvoch dňoch sa pitat ci je pozitívny? Sprav si druhý a máš hneď odpoveď , mi ako mame vedieť či je pozitívny.

fidorka7
16. mar 2025

@daduska20 ale prosim ťa, vôbec si sa naň nepozrela? to komu chceš nabulikať? tak načo sisi ho robila?

s11e22
16. mar 2025

@daduska20 ja som takúto slabú druhu čiarku mala večer cca na 2 deň meškania menzesu. Nerobila som si ďalšie testy, objednala som sa na gynekologiu a vyšlo to momentálne som v 6 týždni 😇❤️ poradilo sa aj napriek endometrioze , takže myslím si ze to bude pozitívne držím palčeky ❤️

bambulka711
17. mar 2025

@daduska20 neviem teda, čo na toto povedať. Neverím, že si sa dva dni nepozrela na tehotenský test. Lepšie je už priznať, že si ho odložila, keďže bol negatívny, alebo ho vytiahla z koša 😉 Ja keď som si na 10 dpo našla takúto čiarku, tak som každé ráno testovala ako divá a je to úplne normálne, ak sa niekto snaží a túži.
No ale, treba spraviť dnes ďalší a odčítať ho v stanovenom limite. Ak je ten spred dvoch dní pozitívny, už budeš mať peknú čiarku v limite. Držím palce.

daduska20
autor
17. mar 2025

Ďakujem krásne za každú odpoveď, či už pozitívnu alebo negatívnu, robila som si ďalší test a odčítala som presne tak, ako tam bolo napísané a test vyšiel pozitívny, takže tehotná pravdepidobne som a predtým som ho nekontrolovala, pretože som doma nebola

naty_123
17. mar 2025

@daduska20 gratulujem ♥️

daduska20
autor
17. mar 2025

@naty_123 ďakujem krásne 🫶🏻