Je výsledok tehotenského testu spoľahlivý?
Tak že by to do tretice naozaj vyšlo? Dnes 31 DC (15dpo) 3 dní mi meska menzes. Je ta čiarka v poriadku? Takúto som ešte nikdy nemala. Je to tretie tehotenstvo, dve predtým nevyšli 😪 takmer rok snaženia. Neverila som, že by tento mesiac vyšlo. Par dni po ovu sme išli na dovču a keďže som vôbec nemyslela, že by sa niečo dialo tak som sa celkom jašila (skákala zo skál do mora, chodila na túry atď. ale nepila) V posledný deň dovolenky čakám na MS a ta nikde. Tak ze to asi bude z cestovania a pod. No teplota tiež stále vysoko. (Aj keď graf tento mesiac bol všelijaký). Keď ráno teplota zase neklesla tak ze skúsim test. Tak sa mi triasla ruka, že som ho ocikala skoro celý, nie len paličku. 😄 ach jo. Viem ze sa môže stať všeličo, s tým už skúsenosti mame. No nová nádej na novy začiatok tu je 🧡

@transtuzumab je to jasne pozitivny test, gratulujem. Je to ale len začiatok...vydychnes si, až ked ho budeš drzat v náručí a vlastne ani potom 😁
@transtuzumab držím palce nech sa to konečne podarí 🙏😊
@transtuzumab držím palce 👌
nech vam to do tretice vyjde✊🏻✊🏻✊🏻
Do tretice vsetko dobre🍀
Veľmi gratulujem a veľmi drzim palce, nech o 9 mesiacov držíš svoj malinky uzlicek v náručí 🍀🌞❤️
@tamta ďakujem vám krásne. Snáď už bude len dobre 💜
@transtuzumab gratulujem Ti!
@transtuzumab gratulujem 😊 krásna ukážková čiarka. 🙏

Takáto čiarka je v tom najlepšom poriadku.Gratulujem🙂