icon

Jeden deň meškajúca menštruácia

4. jan 2023

Ahojte chcem sa opytat menzes mi meska jeden den.Ukazal by uz nieco test? Dakujem

hacula1816
4. jan 2023

podla mna je este skoro jednoznacne. chvilku by som pockala. je to kratko, nemusi to hned znamenat, ze ti ani nepride :D a navyse-nemusi ti to ukazat presne.

pininka1
4. jan 2023

Jasne ze by ti mohol uz ukazat. Mne vzdy ukazal este pred meskanim. Ale ked ti ukaze negativne este neznamena ze to tak aj bude.

autor
4. jan 2023

Zatial ukazala negativne pockam este par dni ak nepride skusim potom

diaalex
4. jan 2023

Áno ukazoval

krissstiina8
4. jan 2023

Áno v deň keď mala prísť ms

autor
4. jan 2023

A este sa chcem opytat pocitovali ste uz nejake priznaky v den meskania?

danny173
4. jan 2023

Ten prvý je v deň ocakavanej MS večer o 11ej, druhé dva ráno po príchode z lekárne (1.den meškania, už nie prvý ranný moc, ale druhý 😀) Takže áno, vedia sa ukázať už pekne čiarky. Ale aj nemusia, ak bola posunuta ovulácia (už som sa tu na MK veľa naučila 😀)

autor
5. jan 2023

@danny173 zatial meska 2 den vcera neukazal nic tak neviem i ked dve mesiace dozadu mi meskali 4 dni a potom prisli

danny173
5. jan 2023

Ale ved to je normálne, že meskavaju. Ja mam cyklus pravidelný ako hodinky, ale raz za čas sa stane, že mi meškal 4 dní, výnimočne raz za dva roky aj 8 dní. Proste telo nie je stroj. A myseľ je tiež silná.

autor
5. jan 2023

Pockam este do zajtra a spravim si test..bolia ma krize kus ale to ma uz dlhsie a bradavky iba ked si stlacim aj to je nejako velmi

autor
6. jan 2023

Tak po utreti som mala na toaletnom kus hnedeho vytoku..neviem ci sa mi rozbieha ms alebo uhniezdenie..