Jeden deň pozitívna a druhý deň negatívny test
Kúp si iný test a nie pepino tie vraj duchujú. Ja som si robila deň pred očakávanou ms
pred par dnami som riesila ten isty problem, jeden test jasne pozitivny, a dalsie 3 negativne... mam dva dni do MS, tak uz len čakam a uvidim...
Ahojte baby, mešká mi menzes 5 dní, robila som si 6.12 test a vyšiel mi pozitívný, akože druhá čiarka slabšia ale viditeľná, keďže sa už dlhšie snažíme nechcela som byť sklamaná, tak pre istotu som si robila 7.12 hneď ráno test a vyšiel negatívny, mala som Pepino test jeden aj druhý , nerozumiem tomu, minulý mesiac som mala bohužial biochemické ..
Viete mi prosím niekto poradiť či máte niekto podobnú skúsenosť alebo teda či sa mi oplatí robiť si ďalšie testy, s každým negatívnym príde sklamanie až mám z toho časom už rešpekt ..
Ďakujem za odpoveď.
@vaneska44352 ja som robila každý druhý až tretí deň 😊 a skús iné testy pepino sú shity 😁 odporúčam aj digitálny 😊 držím palce
co mate s tym pepinom stale? robila som si ho vcera aj dnes, a duch ziadny… bol biely ako sneh … inak by ma porazilo keby tam bol duch :D

Testuj až keď bude meškať