Jeden test pozitívny, dva negatívne
Ahojte, mešká mi MS 5 deň, včera ráno som si urobila test a ukázalo mi dve čiarky, nedalo mi to, asi o 5hodin som išla do lekárne kúpila inú značku kde boli v balení dva kusy, jeden som vyskúšala hneď a negatívne, dnes ráno som skúsila druhy a ten tiež negatívny, bola som tehotná 2x a obidva krát mi ukázalo vždy a na každom teste že som tehotná, teraz celkom nerozumiem, dakujem 🙏🏼

@liliana82 ahoj ako si dopadla?
@noemikatka ahoj, takze krvné testy negatívne, robila som si ešte pred krvnými výsledkami další a ten tiež vyšiel pozitívny, pridám fotku
@noemikatka
@liliana82 a to je ako možné MS ti uz koľko mešká?
@noemikatka MS som dostala, mala som ju 3 dni a koniec
@liliana82 a cítiš niake príznaky žeby si tehu bola?
@noemikatka momentálne som to totálne vypustila z hlavy, keďže krv tehu vylúčila, nie je možné, aby mi z krvi vyšli výsledky negatívne a tehu by som napriek tomu mohla byt ???to sa tu ešte nikomu nepodarilo alebo sa mýlim ?
@liliana82 tak to ti neviem povedať
@liliana82 no krvné testy by mali byť 100%, zachytia aj najmenšie množstvo hcg, je mi ľúto :( vyzerá to, že šlo o biochemické tehotenstvo, alebo tie dva pozitívne testy mohli byť chybné, ale že až dva rôznej značky sa mi nezdá, hoci už som tu pár krát čítala, že baba namočila test do vody a bol pozitívny :( čo ti povedal doktor?
@liliana82 ahoj, ako to nakoniec dopadlo?
@skorpionik30 ahoj, tak nakoniec som nebola tehotná, nechápem tomu ale 😀