Mne to nepride ako kanalik, drzim palce nech tmavne 🙂)
Netuším, akej farby to je. Len som si myslela že to bude celkom neviditeľné. Testovacia čiarka a potom nič a teraz som prekvapená.
Je tam ciarka
O pár dní skúsim znova. Čakajú ma nejake vyšetrenia a chcela som si byť istá odpoveďou na otázku, kde sa stále pýtajú lekári "ste tehotná?"
Vybehla hned alebo časom?
Tak podvedome túžim pravdupovediac. Len nechápem, že či stres podporuje tehulkovanie? 😉
Piškla som, dala som sprchu a pozrela som. 5-10 minút
Neviem čo si mám myslieť, lebo o pár dní mám dostať ms. Asi o týždeň.
A len bradavky ma bolia.
Minulý mesiac má pred ms nič nebolelo.Ms prišla načas. A predtým som mala výkyvy nejaké dva tri mesiace lebo som si dala danu, potom dala vybrať lebo som mala dlhé krvácanie a bolesti.
Ciarka😊
Keď neviem dievčence
V nejakej staršej diskusii som pred chvíľou našla pani ktorá mala tie isté testy a nebola tehu
Zajtra sa otestujeme s nejakým iným testom ešte
Aj ja to tam vidím
Aj ja som mala presne rovnaky "kanalik".... Uz ma 2.5r 😂
@kulumulu123 naozaj? Jeej, mne sa zdá že minuly mesiac keď som sa testovala tak tam nebolo vôbec nič. Ani žiaden kanalik, nič, ani stopa. Preto som teraz zmätená že čo to vidím 🥰
Urob dalsi o 1-2dni verim ze zosilnie 😊
Vidis pozitivny tehotensky test😂. Gratulujem!!!
@kulumulu123 neviem nechce sa mi veriť. Prepáč trochu stresujem ale musím sa ešte presvedčiť 🧐💕
Neviem ešte stále neviem či sa mám tešiť
Neskôr ešte pripojím nový test. Urobím si dnes alebo zajtra
Odporuca sa obden ale tak mal by tmavnut kazdy den, obden to je len lepsie vidno
@martinaju a digitálny ukáže niečo, čo myslíš? Mám asi tak 5 dní pred ms (tento víkend by som mala dostať
Môže a nemusí, idealne testovať ak ms meška.
Preto vela žien píše o falošne pozitívnych testoch a pritom nemusia byt falosne pozitivne len skore testovanie zachyti aj biochemicke tehotenstvo.
Digitalny je citlivosť 25 takže idealne robiť aspoň v deň očakavanej ms. Držím palce.
@martinaju ja som tak mala testy "pozitívne" veľmi slabulinka čiarka ale teda silnejšia než je na tomto teste, menštruácia mi prišla o týždeň neskôr. Hodnoty hcg z krvi boli veľmi nízke. Preto ja skôr v deň ako ked mešká neodporúčam testovať. Zbytocne tam ženy potom vidia čiarky a predčasne sa tešia. Aspoň teda moja skúsenosť. Ja som mala menštruáciu vždy presnú a hold o týždeň po slabuckej čiarke na teste prišla.
@martinaju ďakujem

Ja, čo na testoch nikdy nič nevidím,aj keď to tam je..tak teraz čosi vidím🤷♀️