Kanálik alebo duch po limite
@tincek12 ahoj a aku znacku pouzivas? vyzera byt pozit
Ak je to pepino test , ešte by som sa netešila. ☹Majú nejakú zlu sarzu, casto vychádzajú pozitívne . Aj mne vysli dva pozritivne a tehotná som nebola
@janetinka27
@kleopatra114
Je to pepino 🤦♀️ pri synovi mi ukazoval pekne ako silnela čiarka ,aj dve čiarky mi krásne ukázal. Tak doma iné nemám 😂🤦♀️ a o tejto novinke ,že sú zlé som vôbec nevedela 🤦♀️
Pozitívny
@tincek12 nechcela som tá sklamať . V tvojom prípade budú urcite pozitívne . Ja beriem antikoncepciu, testy som si robil preventívne , lebo som šla na rtg, že keby náhodou - oba z krabicky vysli s duchmi . Potom som sa Dočítala , že tieto nové s tou slabou zelenou farbou sú nejake chybne
@nikol789
@martinka13
@ninkaam ďakujem, taktiež držím palce 🙏🏻😊 no mňa to dosť veru prekvapilo že tie pepino sú zlé. Ale tak uvidíme ako bude. Ja sama som na pochybách z toho ,že tie čiarky tam neboli hneď
@kleopatra114 to naozaj nevadí, nič zlé si nenapísala 😊
@kleopatra114
@ninkaam tak ja dnes mam úplne biely test, skúsila som pre istotu inej značky. Takže je to len tým zlým testom 🤷♀️
@tincek12 netuším , prečo to nestiahnu. Veľa zien je sklamaných, alebo naopak “ pokakaných” od strachu ako ja🙂)
@kleopatra114 možno preto ze je to pre nich biznis dávať ženám falošnú nádej... Hlavne tým zúfalý kt testujú už pomaly hneď po Sexe prípadne na ďalší den

Vyzerá byť pozitívny 🙂