Kanálik na teste
Ahojte. Viem,že je to veľmi slabučké ale toto je pravdepodobne kanálik však? 🙂
Mala by som dostať cca zajtra menštruáciu,ale mám rozhádzaný cyklus teraz tak som si není istá či príde v predpokladanom čase.

Ja nevidím ani ten kanálik, len jednu čiarku.
Uplne negatívny
Toto druhé už je po limite takže je úplne jedno čo tam je a čo nie je
No na tomto sa niečo črtá.. to je vidieť
Ale povedať či to je kanálik alebo čiarka je ťažko
Písala že by si dnes mala dostať ms.. ak by to tak malo byť toto je veľmi slabý slabý výsledok ale ak je cyklus rozhádzaný tak kto vie 🙈
Ako si sama napísala moc sa nedá povedať povedať na isto z takýchto výsledkov 🙂
Na obidvoch testoch je aj druhá čiarka. Či to bude tehotenstvo, ukáže čas.
Na tom ružovom to vyzerá že je ružová druhá čiarka.
Ja som pred pár rokmi na dovolenke nevedela že som tehotná a boli drinky. V polke dovolenky mi prišli nevoľnosti, nemohla som ísť do jedálne, ani kávu piť ani umývať zuby s miestnou vodou. Myslela som si že som si pokazila žalúdok lebo deň predtým som mala kocky ľadu v gintoniku. Doma po príchode test jak hrom 😁
Ahoj, na tomto poslednom dosť viditeľná čiarka 😊
No na tomto sa niečo črtá.. to je vidieť
Ale povedať či to je kanálik alebo čiarka je ťažko
Písala že by si dnes mala dostať ms.. ak by to tak malo byť toto je veľmi slabý slabý výsledok ale ak je cyklus rozhádzaný tak kto vie 🙈
Ako si sama napísala moc sa nedá povedať povedať na isto z takýchto výsledkov 🙂
@nika_val na živo rúžová , ale istota bude asi až po tej dovolenke teda😁. Som prvý mesiac po vysadení antikoncepcie,ktorú som vysadila zle tým,že som zabudla užiť dve tabletky a už som cítila menzes, čiže preto som napísala "rozhádzaný cyklus", naspäť som už nenasadila .
Ani som nedúfala v ovuláciu.
Ďakujem vám. 🙂
No podla mna to vyzera velmi slubne 😍 na dvoch roznych testoch ti vysla slabsia ciarka tak to nebude nahoda ❤️
Tak pribaliť do batožiny ešte nejaký ten test a skúsiť už priamo na dovolenke 😁
Ale tento krát skús ozaj počkať také tie 2-3 dní a testovať až potom 🙂
Tak to vyzerá že gratulujem 🙂
Gratulujem ☺️
Ďakujem 🙂

Toto je negativny test