Každý deň ma bolí podbruško
ahojte, chcem sa spytat, mozem mat priznaky tehotenstva, ak ma boli kazdy den podbrusko a citim sa tak zvlastne od zaludka aj mavam trochu zavrat. sex sme mali dva dni po menstruacii tam sa priatel urobil do
mna a potom pocas ovulacie ale partner si daval pozor.. babatku by sme sa aj potesili ale neplanovali sme to nejak.
tak neviem ake ste mali vy skusenosti. Menstruaciu mam dostat okolo 6.3.
@sally001 no lebo ja ich praveze vobec nemam, akoze ja vobec netlacim na pilu, keby som nebola tehotna tak
ziaden problem a ani si nic nenamysla
,len proste su mi nove tieto priznaky, preto sa pytam. mozno je to len znizeny tlak🙂)
@pokahontas123 a kedy si mala ovulaciu? To mas taku dlhu lutealnu?
@veronikaszabova no to ja akoze nikdy presne neviem kedze som si to tak nesledovala ale podla kalkulacky 20 februara, cize priznaky by som este necitila, ja ich skor citim od toho prveho sexu ked sa do mna urobil ale bolo to dva dni po menstruacii cize tam ta sanca je o dost mensia, ale mozno som uz mala
plodne dni alebo posunutu ovulaciu a toho 20teho ako kalkulacka ukazuje som mozno ovulaciu nemala.
akoze ja to fakt ze nesledujem, ale len mi je tak divne a to podbrusko
ma boli skoro kazdy den..
@pokahontas123 a tie dva dni po menštruácii boli kedy? Ak je odvtedy aspoň 14 dní, tak kľudne už skús test. Ako píšeš, mohla si mať skôr ovulaciu v tomto cykle (tým pádom ale by ti aj menštruácia prišla skôr, ak by si teda nebola tehotná)
@pokahontas123 ved skus teda test...ja tento mesiac pozoruj zvyseny biely vytok hned po ms ... dalsiu mam mat 7.3... tiez ma to laka spravit test ale zatial sa drzim🤣 ale ten vytok ma dost mätie🤷♀️
@sally001 a biely vytok moze byt priznak tehotenstva? prepac ja sa v tom neorientujem 😅 test sa mi este nechce robit, az keby mi meskali.. mame inak skoro synchronizovane ms😂
@any_soj to bolo 15.2, no asi sa to teda dozviem v marci, ja pockam na ms ci pride a keby meskala tak potom si urobim test.
@pokahontas123 moze byt aj nemusi no nikdy som ho nemala tak uvidim tiez az ci pride nepride ms
Ahojte dievcata.Neviem ci mi poradite.Najprv vam chcem napisat ze koncom januara som prekonala covid.Potom sme sa pokusali o babetko a menstruaciu som mala2.2. Uz tyzdem mi je kazdy den zle,mam zvysenu telesnu teplotu,nemozem poriadne nic zjest,dost ma boli hlava....niekedy mi pride dost nevolno a po chvyle to prejde....uz neviem co to je....dnes vecer som si robila aj test a nic.. bola som aj na pohotovosti a na nic neprisli ze vsetko je v poriadku....co myslite co to je?

@pokahontas123 taketo priznaky ja mavam kazdy mesiac to nic neznamena