Kedy Clearblue test ukáže výsledok 3+?
Ahojte 9.7.2024 mi ukazá clearblue 1-2 a odvtedy ukazuje iba 2-3.Nemal by ukazovať už 3+? Ďakujem pekne odpoveď a za vasě skusenosti.
@e1i U dr som bola potvrdila mi tehotenstvo áe plod este nebolo vidno a dala mi termin na koniec augusta. Nemam ani ziadny tehotensky priznak
mne nezacal ukazovat ani 2-3 a to som mala hcg pri ktorom mal ukazovat uz 3+, isla som radcej na krv ako samoplatca kedze som uz mala predtym mmt, takze to nemusi nic znamenat, tie testy su proste len predrazene lakatko za rovnaku cenu vyhodnotia krv v labaku
načo testuješ, teraz je dôležité aby dr potvrdil prosperujúce tehotenstvo. Ostatné je zbytočné.
Tak by ťa mal gynekológ častejšie kontrolovať a brať ti krv na hcg či stúpa.
Ja som potratila 2x a keď sa zadarilo 3x bola som tam každý druhý deň či je všetko ok spolu s nasadenými liekmi na udržanie.
@3petka Mam za sebou 3 zdrave tehotenstva a 3 potraty ktore sa udialy az po nich.Je dovolenkove obdobiea moja gyn robi az na konci augusta preto ma nekontroluje a zastupujuca gyn je daleko v inej spadovej oblasti a na pohotovosti ma nebudu kontorolovat kazdy den lebo to neni akutne.Opytala som sa ci niekomu uz takto test stal takto dlho na 2-3 a ci by uz nemal ukazovat 3+.
Nie som si na 100% istá, ale marí sa mi, že 3+ mi ukázal pri týždňovom meškaní - +/- pár dní naviac. Od 9.7 by už mal ukázať 3+.
Tiez si myslim zeby mal ukazovat uz 3+ dakujem za odpoved
autorka, nemusíš mať vôbec žiadne príznaky tehu... každé tehu je iné, tiež sa mi stalo ...
Ahoj neviem ako aktuálne je tato téma ale chcela som sa podeliť o moju skúsenosť , že áno ak test dlho ukazuje 2-3 a máš z toho zlý pocit je možné že to tehlstentvo nedopadne dobre . Bola som 2x tehkstna vždy krásne testy rástli aj Hcg , no naposledy mesiac dozadu sa mi celé tehu od začiatku nepozdávalo , test mi ukazoval skoro 2 týždne stále iba 2-3 a to som vedela že mal už dávno ukazat 3+ no bohužiaľ sa to potvrdilo a potratila som v 7 týždni , dúfam ale ze tvoj prípad ti nakoniec nebude , je veľa diskusii že ani nemusí ten test preskočiť , ale u mna vždy keď bolo zdravé tehostnevo tak pekne preskočil :( držím palce

U dr si bola? Aby vylucil mimomaternicove tehotenstvo? Ja som tak mala ze aj po tyzdni ukazoval rovnako a nakoniec to bolo mimo,v pravom vajcovode a akutna laparka
Prip odber krvi na hcg?