icon

Kedy ísť k doktorke po pozitívnom tehotenskom teste?

helus888
25. okt 2021

Zdravím Kedy mám najskôr ísť? Zoberiemi aj krv ?

jaskolka
25. okt 2021

Zavolaj a objedná ta sestrička podľa poslednej menstruacie.Krv na Hcg niekedy berú inokedy nie.
Ak nemáš alebo si nemala nijake problémy (predošlý potrat, krvácanie a podobne) tak úplne stačí, ak ta objednajú na taky 8 týžden, aby bolo vidieť už srdiečko

helus888
autor
25. okt 2021

@jaskolka akurát som mala problém s otehotnenim.. A len koli tomu potrebujem to vedieť skor lebo mám namahavu prácu

jaskolka
25. okt 2021

@helus888 tak tiež lepšie zavolať doktorke, alebo doktorovi, vysvetliť jej o čo ide. Ono keď trebárs test je pozitívny, ale na usg ešte nič nevidí, tak je možné odobrať krv, ale všetko závisí od tvojho doktora. Takže jedine zavolať a oni ti už dajú termín

evkamotka
25. okt 2021

Ved zavolas, povies ze si zrejme tehu, poslednu ms a ze to potrebujes mat kvoli praci co najskor na papieri a neuveris, ale sestricka sa s tebou dohodne na termíne :D

silviazlat
25. okt 2021

Ja som bola v 11tt a bolo krasne vidieť srdiečko ❤️

slniecko_12
26. okt 2021

Nemusis sa vobec nahanat ani nikam volat. Pokial nemas ziadne problemy, kludne staci aj 9 tyzden

jaskolka
26. okt 2021

@slniecko_12 akurát že keď počká trebars do 9 týždňa a potom pôjde len tak na blind, tak ju v ten deň vôbec nemusí zobrať, ak ma objednávaci systém. A objedná ju o trebárs až o ďalší mesiac. Teda vždy je lepšie zavolať vopred.