Kedy ísť k doktorovi?
Ahojte, prosím poraďte kedy mám ísť k lekárovi aby už videl či som tehotná alebo nie? Mrcha mi mešká už 5 dní test negatívny :( no aj tu som čítala veľa príspevkov keď boli testy negat. a predsa boli baby tehotné.Príznaky by som už nejaké mala. Ďakujem
@sima018 mne povedal dr že ak meškajú dni 2 týždne treba prísť. Veď počkaj ešte pár dní, urob ešte jeden test a ak nič nebude na ňom tak by som šla
ja by som este pockala. pri prvom tehotenstve mi meskala tyzden ked som isla k lekarovi a on tam nic nevidel.. pockaj mozno este nejake 2 tyzdne..
Dobre baby ďakujem moc 🙂
Ahoj.. tak mne momentálne meškajú 10 dní.. doktorovi som objednaná v stredu to je za dva dni ...čiže budem mať 12dní meškania a podľa vypočtov budem 5tt + 5deň ......tiež by ma zaujímalo či už môže niečo vidieť alebo nie..celá som nedočkavá :D aj sa teším aj sa bojím aby bolo všetko ok 🙂 ale dufam že už aspoň niečo bude vidno 🙂 ... ale ja som mala testy pozitivne už dva dni pred (ne)očakavanou mrchou.. držím ti palce aby bolo všetko tak ako si praješ 😉
veru treba počkať mne ani pri jednom nevyšiel test pozitívny pokiaľ mi nemeškala aspoň dva týždne a aj lekár mi to potvrdil až potom trpezlivosť dievčatá držím palčeky 🙂 🙂
urobiť si test, a k lekárovi zájsť až v 2 až 4 týždni...
Ahojte som tu nova bola z vas niektora na IUI?

@sima018 mozes aj teraz ale najlepsie je ist ked meska aspon 14 -21dni ak si tehu tak uz je daco vidiet