Kedy je najlepšie urobiť si tehu test?
Baby kedy je najlepšie robiť tehu test dnes som skúsila a je negatívny 🙄😐 menzes mi príde v sobotu
@bambulienka25 mno naposledy sme mali nechraneni sex 10 teho to bolo v sobotu
@bambulienka25 kedy by som tak bohla skusit test? Ale už 4den mi je tak blbé pobolieva ma pod bruchom taky zlý pocit ako nutkanie alebo čo neviem akoby pobolievalo ale nie veľmi len taky pocit aj na ľavej strane pobolieva ale test dnešny bol negatívny a ani žiadny vytok nemám žiadny akurát dnes trošku cítila som sa byť akoby mokrá
@bambulienka25 inak mne 1 deň meškajú a test negatívny. Ale zase mi nesedí bazalna teplota, pretože ju mám stále vysoko ...tak ja neviem už :D
No idealne pockat do meskajucej ms ale ak si nedockava a vies kedy si mala presne nie sex ale ovulaciu tak 9-10 dni od ovulacie mozes priebezne testovat ak si tehotna tak by ti uz malo ukazat slabucke postuonw silnejuce ciarky.9dpo ukaze woman secret,10dpo mamatest aj pepino.
Urob si rano den pred meškanim nie skor first response znacka testu .. Ja som mala kolajnice hnet za par sekund. Cize najskor v piatok. A ked nic tak pockaj az ti bude meskat ms.

Až keď bude meškať