icon

Kedy je test spoľahlivý?

21. nov 2025

Dobrý deň.Stalo sa Vám niekomu niečo podobné?29dn mi mešká menštruácia.Ale testy negatívne.Robila som si Clear blue.Dalsia by mi mala prísť okolo 2.12.Tehotenstvo to asi nebude.Kolko dní po meškaní ukáže test? Ďakujem

svettii
21. nov 2025

Môže to byť stresom alebo možno nejaké hormonálne zmeny, fakt to môže byť čokoľvek. A takisto môže svoju rolu v tomto zohrávať aj vek.

autor
21. nov 2025
@svettii

Môže to byť stresom alebo možno nejaké hormonálne zmeny, fakt to môže byť čokoľvek. A takisto môže svoju rolu v tomto zohrávať aj vek.

@svettii Ale keby to bolo tehotenstvo,to by už ukázalo?Nie?

svettii
21. nov 2025

@anonym_autor Určite áno 🙂

autor
21. nov 2025
@svettii

@anonym_autor Určite áno 🙂

@svettii Ďakujem za odpoveď 😉

sanssa
21. nov 2025

@anonym_autor keby si bola tehotna, tak ti to uz test ukaze. Asi ti meskaju skrz nejaku hormonalnu zmenu alebo stres. Ak nepride, tak chod ku gynekologovi, nech ti da vyvolavacku

autor
21. nov 2025
@sanssa

@anonym_autor keby si bola tehotna, tak ti to uz test ukaze. Asi ti meskaju skrz nejaku hormonalnu zmenu alebo stres. Ak nepride, tak chod ku gynekologovi, nech ti da vyvolavacku

@sanssa Len neviem či mám ešte počkať do tej ďalšej čo by mala prísť?

sanssa
21. nov 2025
@anonym_autor

@sanssa Len neviem či mám ešte počkať do tej ďalšej čo by mala prísť?

@anonym_autor pokial nemas nejake bolesti, tak mozes pockat ale ak sa bojis a chces mat istotu, ze vsetko je v poriadku tak kludne chod aj v pondelok

autor
21. nov 2025
@sanssa

@anonym_autor pokial nemas nejake bolesti, tak mozes pockat ale ak sa bojis a chces mat istotu, ze vsetko je v poriadku tak kludne chod aj v pondelok

@sanssa Nie nemám žiadne bolesti.