icon

Kedy je výsledok tehotenského testu spoľahlivý ?

Včera o 05:55

4dni mi mešká MS mám bolesti v spodnej oblasti bruška krizov je mi nevoľno ale nieje to nič extrémne príde odíde. Už som bola veľa krát sklamaná tak sa bojím

autor
Včera o 05:57

@anonym_autor ešte doplním u lekára som bola 10.4. Všetky testy vyšli v poriadku toto vidiet ešte nemohla

anonym_390f03
Včera o 05:59

sprav hneď, aby si vedela že na čom si

anonym_622da0
Včera o 06:05

Vieš, kedy bola ovulácia? Čiže vieš zaručene, že ti mešká 4 dni? Ak áno, tak ti to v prípade tehotenstva už test ukáže a čiarka bude pekne silná. Ak nevieš, kedy bola ovulácia, tak si aj tak urob test a rob si ich každých pár dní.

krasneleto
Včera o 08:01

v prípade 4 dni meskania aj pri posunutej ovu, by uz test mohol minimalne naznacovat tehotenstvo... spravila by som test

autor
Včera o 08:42

Ano viem kedy bola ovulacia..
ďakujem vám baby veď či príde menzes alebo bude len 1 čiarka tak je to asi jedno ale keď príde Ms sama asi to menej boli ako to vidiet teda aspoň u mňa ..

lucys92
Včera o 11:00
@anonym_autor

Ano viem kedy bola ovulacia..
ďakujem vám baby veď či príde menzes alebo bude len 1 čiarka tak je to asi jedno ale keď príde Ms sama asi to menej boli ako to vidiet teda aspoň u mňa ..

@anonym_autor mala som to úplne rovnako. Po rokoch snaženia a neúspechov, bola pre mňa prijateľnejšia menštruácia ako negatívny test. Mala som pocit, že príde každým dňom, mala som mierne kŕče ako pred menštruáciou. Ale nakoniec ma manžel donútil si spraviť test na 4 deň meškania, ja som chcela počkať ešte pár dní, keďže som bola presvedčená, že na 100% príde.

autor
Včera o 14:57
@lucys92

@anonym_autor mala som to úplne rovnako. Po rokoch snaženia a neúspechov, bola pre mňa prijateľnejšia menštruácia ako negatívny test. Mala som pocit, že príde každým dňom, mala som mierne kŕče ako pred menštruáciou. Ale nakoniec ma manžel donútil si spraviť test na 4 deň meškania, ja som chcela počkať ešte pár dní, keďže som bola presvedčená, že na 100% príde.

@lucys92 no je mi úplne rovnako .. a ako ti to dopadlo?
Ja spravím zajtra rano lebo beriem silne ATB doxyhexal tak aom zvedava