Kedy k lekárovi na prvé sono?
Ahojte. Už je to piaty deň, čo mi mešká menštruácia a mám krásne čiarky na testoch a teda chcem zavolať a objednať sa k lekárovi na vyšetrenie.
Aká je vaša skúsenosť, v ktorom týždni objednávajú na prvé sono? Som v tomto úplný nováčik a na internete som čítala rôzne..

Podla mna tak 7-8 tyzden. Mne ked vysli testy pozit., hned som volala sestricke a ona mi vyratala, kedy mam prist, kolo 7-8 tyzdna podla poslednej menstruacie
@ninulienocka17 moj lekar napriklad berie az 8 tyzdnov od zaciatku poslednej MS aby uz bolo/nebolo srdiecko a bolo vsetko jasne bez stresov..skor len ak mas nejake zdravotne problemy..ale vsak si zavolaj a ona ti povie kedy prist 🙂
Môj doktor objednáva tak okolo 7-8tt, skôr tam dokopy nie je nič vidieť a potom sú to iba stresy a zbytočne stresy
Ak pôjdeš okolo 7-8tt už jasne vidno plod, počuješ ak už srdiečka
@ninulienocka17 mňa objednala na 27.4. to by som mala byť 8tt takže to už by tam mala vidieť 😊 kľudne zavolaj teraz ona ťa objedná na neskôr 😊
Uz celych 5 dni 🙂
Zvycajne sa chodi okolo 8tt pokial nie su problemy.
A blahozelam.
okolo toho 6tt by mohlo byť vidno napr. srdiečko, to je dôležité, či bije.. ale zavolaj si a oni ťa už podľa poslednje ms objednávajú tak ako majú vo zvyku
Ďakujem za odpovede, baby 😊
Volala som a mám prísť, keď mi bude meškať dva týždne. Takže o týždeň pôjdem a že uvidíme teda, či sa tehotenstvo potvrdí a čo ďalej.. Som zvedavá
Ja som tiež bola tak, keď mi meškala menštruácia dva týždne a teda išla som myslím na konci 6. týždňa. Bolo tam už vidno to čo malo a dostala som rovno aj tehotenskú knižku. Do 8. týždňa by sa mi čakať nechcelo. 😀

Kedy ty chces. Ja som isla hned, ako som zistila, bol to len 4tyzden, ale doktor uz videl, ze to tam je.
Ale kazdy lekat objednava inak. Zavolaj svojmu a dohodni sa s nim.