icon

Kedy môže tehotenský test ukázať pozitívny výsledok?

Dnes o 09:49

Ahoj, chcem sa spýtať ukáže mi nie o tehotenský test po 8 dňoch od kedy sa do mňa spravil? Zajtra bude 8 dní. Chcela by som byť tehotná prvýkrát by som bola a neviem kedy si mám spraviť 🙂

januska12323
Dnes o 09:53

Chce dieťa aj on? Test sa má robiť až v čase meškania, inak nemá výpovednú hodnotu.

anonym_e4c1c1
Dnes o 09:58

Je to skoro, k oplodneniu nemuselo prísť v deň styku... keď ste sa len teraz začali snažiť, nechaj tomu úplne voľný priebeh a počkaj či bude meškať menštruácia.. zbytočne skoré a časté testovanie ženu väčšinou iba stresuje, nemá poriadnu výpovednú hodnotu a koľkokrát aj pozitívny test nedopadne a menštruácia aj tak príde, čo potom len ubližuje...

anonym_0e80a2
Dnes o 10:10

@anonym_autor chceš dieťa, ale nevieš o tom nič. Testovať treba, až keď ti bude meškať, ak nepoznaš reprodukčnu sústavu, ako vieš, že si mala ovuláciu? Lebo aplikacia mobilu to nevie

anonym_b79481
Dnes o 10:41

Najskor 14 dni od sexu, lebo ovulacia nemusi byt v tom istom case a spermie vedia prezit aj 5-7 dni a pockat si na vajicko. To je zhruba cas, kedy by mala prist menstruacia.
Ak je ovulavia a sex standardne cca v strede cyklu. Ak si bola na zaciatku cyklu alebo tak tyzden po ovulacii, tak tehotenstvo asi nie je pravdepodobne. Vies vobec tieyo veci?
Lebo my teda sexujeme naostro po potvrdenej ovulacii a z toho neotehotnies. Len si musis byt ista, kedy presne ta ovu bola.