icon

Kedy najskôr sa vám objavila slabulinká čiarka na tehu teste?

21. jan 2021

Toto bude otazka pre tie, ktore testovali este pred menstruaciou, nie pre tie ktore pomaly po prvom styku otehotneli ani nevedeli ako a zistili to meskanim mrchy.
Kedy najskor po ovulacii sa vam na tehotenskom teste objavila aspon slaba ciarka (nie kanalik).
V lekarni mi povedali, ze tie 10-tkove testy ukazu uz niekolko dni pred mrchou. Ukazal vam uz na 10 dpo alebo este skor ci neskor? Dakujem krasne.

Strana
z2
sono2
30. jan 2021

@masinka čo to s tým ma? Ja sa sa pýtam odkiaľ vieš že 8 dní po ovu ? Mala si vklad z ivf? Merala bazalnu teplotu??

sono2
30. jan 2021

Mne ukázal 5 dní po vklade čiže 10 dní od ovu peknú slabú čiapku žiadny duch. Ale mala som obrovské hcg a deň pred ms bola poriadna koľajnica. Mala som tiež 10tkový

sono2
30. jan 2021

V čase dni meškania musíš mať čiarku ak máš teda pravidelnú ms nie že ti chodí hore dole 5 dní a aj bazálna teplota prezradí

masinka
30. jan 2021

@sono2 nemala som vklad, otehotnela som prirodzene, merala som bazalku aj som si robila ovulacne testy - 17.1. som mala ovulaciu a 25.1. som mala slabu ciarku na tehotenskom teste, ktora potom uz len silnela

Strana
z2