Kedy najskôr vám vyšiel pozitívny test?
Viem presne kedy bola asi ovulacia, kedy môzem skusit spravit prvy test?
Viem ze idealne je az do obdobia ked ma prist MS, ale som taka nedockava ze by som testovala uz aj dnes
tak zatial som asi cca 7 dni po ovulacii, tak este asi bude skoro?
Ja mam presne 28 dňový ciklus ale ja som už cítila ze volaco sa deje mala som bolesti v podbrusku a strašne ma boleli prsia! Podľa mňa ešte počkaj s tým testovaním 😊
Niektoré majú na 12 dpo slabého ducha, ale 14 dpo býva už jasnejšia druhá čiarka 🙂
@veruska00 tak moj cyklus je 27-28 dni
@veruska00 a tie bolesti mam tiez, napr. vcera od vecera do polnoci pichlava bolest tam dole napravo, neviem ci to mohlo nieco znamenat
ja viem cakat ...len joj tazke je vydrzat hlavne ked viem ze sme sa snazili a velmi si zelam keby to vyslo
Veď kľudne si urob, ale nestresuj sa s tým ak bude negat, ešte to nič neznamená 🙂 ja som si robila už od 10.dňa po ovulácii, ale slabučkú čiarku ukázal až na 14.deň po ovuláciiB (čo u mňa bol 33.deň cyklu). Na další deň potom dokonca negatívny, 16.dpo opäť rovnako slabá čiarka ako dva dni predtým a od 17.dňa po ov.už začali čiarky silnieť 🙂
12dpo som na teste mala jasne viditeľnou čiarku, robený z ranného moču, takže ja by som pockala dovtedy
@klaudia_107 tiez vyskusam 10DPO prvykrat a uvidi sa 🙂 cyklus mam tiez 27-28d
@klaudia_107 jooj, tak to pekne, gratulujem ❤ nech pekne malicke rastie
Ja som tiež mala 10 DPO už viditeľnú čiarku 🥰
Držím palce ♥️
11/12dpo slabučký duch dovtedy nič 😉
13 dpo
10dpo
skusim 10 DPO aj ja a dam vediet, uvidime 🙂
Pocitaj s tym ale ze ked ..tak to bude uplne pidi duch...
@zuzsat to mi je jasne, joj ja by som testovala najrdasej aj dnes, velmi netrpezliva som
a priznaky uhniezdovania ste mali? a ktory DC?
6dpo.. teraz pri tomto tehu som nemala ten klasicky krc ale na 7,8,9 dpo som rano mala kyselinu.negrcala som ale bolo mi tak nevolno.vlastne preto som na 10dpo robila ak test lebo som vedela ze mne zle nebyva len tak z nicoho nic a uz vibec nie 3 dni po sebe. .a bol tam duch
@zuzsat vôbec žiadne príznaky ani tehotenstva 😅 prvé tehotenstvo som mala bolesti pŕs extrémne a kŕče v bruchu už týždeň pred ms....inak som mávala deň pred ms kŕče a vedela som že na druhý deň prídu ....tak som prišla na druhé tehu že mala som už dostať ale nebolelo ma brucho tak v deň keď som mala dostať ráno som spravila test a boli ||
tak robila som si dnes prvy test, uz mi to nedalo ale negativny :(
asi testujem moc skoro som dnes asi 9DPO a 5-6 dni do terminu MS

5dni pred očakávanou ms som mala slabú druhu čiarku 😊