Kedy robiť najskôr tehotenský test? Reálne skúsenosti
Ahojte baby, viem, že je tu kopec diskusií, kde naháňajú duchov na testoch, chcela by som však poprosiť Vaše reálne skúsenosti s tehot.testami.
Kedy najskôr po styku Vám vyšiel tehotenský test pozitívny? Je mi jasné, že najistejší výsledok je v čase očakávej menštruácie, ale aj tak.
Ste tu niektorá, ktorá mala pozitívny test napr.7 - 10 dní po styku?
Reálne skúsenosti potešia.
Ahojte baby mám menšiu otázku, pred týždňom som tu písala o tom aj odfotila negatívny test atd.
Ako som.pisala že som.mala nechraneny sex 3 dni do ovulky, odvtedy so. Si test nerobila čakala som kym mi nebude meskat ms no dnes som ju mala dostať a nič.a pred hodinkou som išla do sprchy vyšlo zomna niečo hnede fakt neviem prosím baby poraďte mi 😔
@lulinkw Podla mna Ti klasicky zacina menstruacia.
Pisala si, ze ms mas dostat 5.10.
@silvia291 negatívny......skúšala si o pár dní testnúť? si tehu?
@juliatriscova neni som tehotná
@ivkazba môže sa stať že oplodnené vajíčko vyplaví menštruacia skôr ako sa zahniezdi v maternici? Napríklad mali sme styk pár dní pred menzesom. Ja si myslím, že to bolo už neskoro. Lebo vajíčko mohlo byť mŕtve keď sa tam sperie dostali. Ale čo ak ešte nebolo a nejakou náhodou som ju oplodnil na poslednú chvíľu? Viem že menzes neprebehne keď sa vajíčko zahniezdi.
Čiže keď sa nezahniezdi teoreticky by mal prísť menzes a k tehotenstvu by tak nemálo dôjsť.
Za odpoveď díky. 🙂
@66kvetinka66 negativny, pockaj zo 2-3dni a ak ms nepride skus znova
@66kvetinka66 ahoj tak čo, podarilo sa to ? Bol pozitívny alebo negatívny?
Ja by som sa chcela spýtať..mešká mi menštruácia už 3 dní spravila som si test vyšiel mi negatívny viete mi poradiť kedy si ho mám spraviť?
Ahojte chcem sa poradiť meška mi 12 deň dneska. Test je negativni aj krvne testy negativne a mám zvlásne bolesti chrbta s dola aj v pupku ma pichá poradíte mi ďakujem ☺️
Dobrí deň chcela by som sa opitát no len bola by som rada ak by by niekto poradil 3.1 som akože mala z priateľom len rukou do mňa ale bála som sa že budem v Tom len ten deň som užila tabletku po a na druhí deň 4. 1 som začala krvácať som o toho us 18 dní mohlo by dôjsť tehotenstvu lebo robila som aj test a bol negatívny ďakujem za každú odpoveď
Chcem sa len spýtať skúseným ženám lebo mala som dostat Ms v 10.4.a mešká my už dve týždne kramy stále som nedostala nepociťujem žiadne bolenie pod bruškom ani nič som celkom okej myslite že som tehotná ??môžem sy spraviť tehotenský test ?
Dakujem za odpoved 😊

@lulinkw ja som ti nenapisala nulova, ale mala