Kedy sa dá zistiť tehotenstvo?
Ahojte zeny....kedy ste zistili ze ste tehotne ? Pri mojej prvej som na to prisla az ked som mala nevilnosti a tyzden mi to meskalo alr teraz 15.a 16.1.2017 sme sa s manzelom pokusili o babo a uz par dni som nafuknuta ako balon,mala som hnacku,dalsi den som mala zasa neskutocne krce od polovice brucha dole,v hlave mi huci,bolia ma kozy,som unavena,leniva a bolia ma klby....atd....lenze nechcem ist na gyndu sa strapnit,dnes mali dorazit komunisti ale zatial nic...teoreticky to je 14 dni od styku....zistila ste niektorá z vas tak skoro ze ste v tom ???? Ci je to vlastne vobec mozne...testy boli 3 a vsetky negativne... :( tak lrn píšte vase skusenosti s tymto 🙂
Sprav si test 😉
ja som to tiež vedela od začiatku i keď príznaky prichádzali postupne a test bol 2 týždne od oplodnenia pozitívny len s mega dávkou fantázie (bol tam slabučký duch, ale bolo ho vidieť možno až pol hodiny od testovania, čo i v návode píšu, že sa už nemá brať do úvahy :D). tak som ešte počkala, aby som na gyndu nešla priskoro, na utz videl doktor "náznak tehotensva", no HCG som mala cca 6000, tak o 2 dni urobil utz znovu a už videl vačok ;)
Ja som na tom podobne. Som 20. den cyklu, ovuláciu som mala 10. deň ( potvrdená lekárom) a po ovulácii som mala pár dní hnačku, potom krče v podbrušku, začali ma pobolievať prsia a mám občas nevolnosti, napína ma na zvracanie, páli ma záha. Na test sa mi to vidí ešte priskoro nakoľko mám ešte týždeň do MS...tak neviem
No a zacina to tak vyzerat ze asi dostavam aj kramy :( mozem dostat a aj tak uz byt tehotna ? Ved take priznaky som pred kramamy nikdy nemala...tieto bilesti su uplne nieco ine ale aj napriek tomu po 2 tyzdnoch asi tie kramy dostanem :( tak uz tomu fakt nechapem..mozem si aj po kramoch spravit test a moze byt pozitivny ???
@crazy55555 Ahoj, nie len že sme každá iná, aj pôrodmi sa naše telo mení a aj cyklus (teda aspoň u mňa). Po dcérke som mala cyklus 33 - 35 dňoví. A prvé mesiace po odstavení dcérky som mala anovulačný cyklus (doktor mi na upravenie predpísal clostylbegyt). Keď som otehotnela so synom, vedela som to hneď (aj keď som si to nechcela pripustiť - snažili sme sa 9 mesiacov). Po synovi som mala mrchu len raz (mala som to šťastie, že počas kojenia som ani pri jednom dieťatku nemala mrchu vôbec, vždy prišla prvýkrát od pôrodu až po ukončení kojenia). Aj to v čase kedy som už bola tehotná s mladšou dcérou. Musela som otehotnieť medzi 3.1. a 25.1.
@crazy55555 ahoj ja som robila prvy test 12dpo negativny az 14-15dpo mi ukazal testik a dnes mam takyto
cca na 10 dpo mi ukazalo... mozno to bolo aj skor ale testovala som az v ten 10 den
Zienky chcem sa opytat v ktory den menzeui Vas prestali boliet prsia?Mam uz dva tyzdne naliate prsia a mam pocit ze sa este nalievaju dokonca som si nahmatala aj uzliny-hrcky.
Ahojte baby
Asi tu budem ako jediná čo prišla veľmi pozde na to že je tehotná :D
Zistila som to až v 3 mesiaci že som v tom samozrejme na kontrole na gynde keď mi to doktor povedal.
Samozrejme že testy som si urobila aj 3 všetky ale negatívne na gyndu som nešla lebo robila som v Rakúsku čašníčku a čas som nemala a keď chcete termín tak si počkáte aj 2 mesiace takže som to nechala tak a bola v tom že problém je asi inde.
Som stihla baba čo má 48 kilo váha sa mi nemenila ani brucho nebolo a prsia iba o malý kus narastly takže vôbec by ma nenapadlo že som tehotna 🙂
Až keď mi bolo naozaj zlé a bolelo ma pod bruškom som si povedala že naozaj už musím na kontrolu tak som išla a tam zjistila túto super správu :D
Chcem ukázať na to že ani testy niesu 100 % a to som si kúpila tie drahé testy a aj tak nič takže lepšie ísť k doktorovi 🙂
@janula90 hmm zaijimave.A stale si mala menzes?inak gratulujem🙂
eliska1986
No ja som mala celkovo problém s menzesom koľkokrát mi to došlo až po mesiaci takže som bola zvyknutá že to mešká 🙂 no inak som mala len také vytoky hnedé menzes už potom nie
Nepatrím k ženám čo s každou somarinu idú hned k doktorovi naozaj som mala malo času a stále v robote 🙂
Ale som rada že som na to prišla tak pozde lebo keby to viem skorej možno by som uvažovala aj nad potratom a nevedela by som čo robiť.
A ďakujem pekne o 2 týždne by sa mi mal malý narodiť moje prvé takže sa teším 🙂
Ahojte ... ja som akurát včera zistila že sme v očakávaní a to som len päť dní meškala a hcg ukázal hodnotu 58 .....o dva dni idem znovu k lekárovi . aj ja som si robila dva testy a tie mi neukázali nič ...až doktor mi to potvrdil ....

@crazy55555 Ak ti meska a mas priznaky, test by mal byt pozitivny... Ak nie, pockaj par dni a zopakuj... Inak smer lekar... Nemusi to byt tehotenstvo... Pri prvom som zistila v den MS a pri druhom 8 dni pred MS...