icon

Kedy sa objavujú prvé tehotenské príznaky?

adriskagali
4. júl 2025

Ahojte, baby ked vam zacali prve uplne prve tehotenske priznaky?? citala som v inych temach ze 6tt - 8tt. Ked mi uz druhy den vysla slaba ciarka, MS mi meska 1 den, je mozne ze mozem mat takto skoro priznaky? Nemyslim vracanie ale take ze mi je proste zle :D neni som unavena ale niekedy za den mi pride zle :D napriklad rano mi prislo zle a potom v pohode...

ivetta1234
4. júl 2025

Ja som dosla nato ze som tehotna ked som prvy den meskajucej MS isla o 3 rano vybrakovat chladnicku taka som bola hladna co teda nezvyknem robit 😁 rano som si urobila test a bol pozitivny,nato hned prisla averzia na kavu uz len myslienka na nu mi pretacala zaludok, a prsia ma tiez zacali boliet velmi skoro

adriskagali
autor
4. júl 2025
@ivetta1234

Ja som dosla nato ze som tehotna ked som prvy den meskajucej MS isla o 3 rano vybrakovat chladnicku taka som bola hladna co teda nezvyknem robit 😁 rano som si urobila test a bol pozitivny,nato hned prisla averzia na kavu uz len myslienka na nu mi pretacala zaludok, a prsia ma tiez zacali boliet velmi skoro

@ivetta1234 Ja to mam teraz skor opacne nechuti mi jest uz dva dni :D a presne tieto dva dni mi vysli slabe ciarky a rano mi bolo doost zle.. ale ked som citala ostatne temy a baby hovorili ze im zacali priznaky v 7tt tak som bola taka ze hmm no neviem :D ale ked pises tak som rada ze moze to byt :D

vlachienka
4. júl 2025

Niekto cele tehotenstvo nepociťuje žiadne príznaky, niekto ich má za to všetky a ešte aj niečo navyše 🙂

nataliik
4. júl 2025

@adriskagali ja som mala unavu. Akože pri anemii mávam bežné, ale toto bolo, že som nevladala odcvicit trening. Jeden, druhý, tretí, zakaždým som si musela dat prestavku a oddychnut a vtedy ma napadlo spraviť test. A potom samozrejme káva mi bola divná, nechutila mi.

adriskagali
autor
4. júl 2025
@nataliik

@adriskagali ja som mala unavu. Akože pri anemii mávam bežné, ale toto bolo, že som nevladala odcvicit trening. Jeden, druhý, tretí, zakaždým som si musela dat prestavku a oddychnut a vtedy ma napadlo spraviť test. A potom samozrejme káva mi bola divná, nechutila mi.

@nataliik Ach mne kava praveze zacala tieto dni mimoriadne chutit :D :D

robo1990
4. júl 2025
@adriskagali

@nataliik Ach mne kava praveze zacala tieto dni mimoriadne chutit :D :D

@adriskagali ja som už pred menštruáciou mala bolesť pŕs..keďže mňa nikdy prsia neboleli tak som robila test

cucoriedka97
4. júl 2025

Ja som ešte ani nevedela, že som tehotná a už som mala príznaky :D Rovnaké ako pri krámoch, takže to pre mňa nebolo nič zvláštne, kŕče v podbrušku, bolestivé prsia... a hneď začala aj extrémna únava, to bolo asi dva dni potom, čo mi meškali krámy a celé sa to len stupňovalo počas prvého trimestra :D

ivetta1234
4. júl 2025

A este sa mi pri obidvoch tehotenstvach snivalo ze som tehotna😁 dokonca aj pohlavie vyslo ako sa mi snivalo

marhulka13
4. júl 2025

@adriskagali keby mi v šiestom mesiaci nezačalo rast brucho, tak ani neviem, že som tehotná. Okrem vynechanej menštruácie nic

dibaby
5. júl 2025
@ivetta1234

@ivetta1234 ja som to takto mala so sladkým. Nenapadne mi si kúpiť bueno alebo niečo sladké, ale musela som ísť do obchodu a som sa úplne mala neskutočnú chuť sa prejesť sladkého. A tiež ráno test pozitívny, lebo mi nešlo do hlavy, že som to všetko na zjedla 😂ale zrazu taká nezastavitelna chuť

ivetta1234
5. júl 2025
@dibaby

@ivetta1234 ja som to takto mala so sladkým. Nenapadne mi si kúpiť bueno alebo niečo sladké, ale musela som ísť do obchodu a som sa úplne mala neskutočnú chuť sa prejesť sladkého. A tiež ráno test pozitívny, lebo mi nešlo do hlavy, že som to všetko na zjedla 😂ale zrazu taká nezastavitelna chuť

@dibaby 😁😂 no vseliake chute na nas vedia prist, teraz v druhom tehotenstve mi straaaaasne zacali chutit jablka