Kedy sa objavujú prvé tehotenské príznaky?
Baby posledná MS 26.12 . Minulý týždeň bolesti,takže predpokladám ovulácia ďalšia ms by mala prísť 23.1. Lenže mňa bolia prsia , vaječníky a kríže a mám priesvitný výtok. Na test je podľa mňa ešte skoro. S manželom sa snažíme , máme už jedno dieťa lenže aj to sme počali tak že som nemala ms kôli pcos takže si prvotné nejaké príznaky vôbec nepamätám . Čo si myslíte vy ?
Prilis zavcasu na tehotenske priznaky...
Nuz akoze uz si asi 10 DPO tak mohlo by to byt aj toto ale kym si nespravis test je vsetko len otazne :/ pockaj par dni aspon 2-3 a ked budes tieto bolesti stale pocitovat skus si spravit test
Moje prve priznaky boli od 8 DPO ale vtedy som ich ako priznaky nepovazovala. Vlastne ani teraz som si nie uplne ista ci to bolo z tehotenstva ale mala som od 8 DPO 3 dni silne hnacky a bolesti a krce v bruchu. Hnacky ustupili a bolesti zostali. Zial ked bolesti uz odisli tak odisiel aj plod ale to je uz ine 😅
Bola som 5x tehotná, ale ani raz som nemala ako príznak tehu bolesti v podbrušku, ani krížov...to skôr až ku koncu tehotenstva. Ja mám citlivé a bolestivé prsia práve ten týždeň po ovulacii a výtok pred menzesom.
U mňa sa tehu prejavovalo silnou únavou a migrénou 😀 postupne mi začal môj muž neskutočne smrdieť a pridružili sa nevoľnosti.
@magimi
@magimi no ja som v prvom tehu nemala vôbec nič 🤣 ani nevolnosti,ani chute ,ani pachy nič 🤣 len mi rástlo bruško. A keďže som mala pcos tak mi bežné vynechala ms ,poslednú som mala 14.3. a 30 júna mi dr potvrdila tehu 6 týždeň a aj to mi len muž povedal že urob si test lebo podľa mňa si tehotná ,máš iné prsia 🤣 a tak som kúpila,urobila a nechapala tie 2 čiarky 🤣 keďže ms som nemala 3 mesiace a bola som v 6 týždni

Mne to pride skor ze mas ovulaciu. Co som uz citala tak vela zien ju takto preziva. Aj ja mam v poslednej dobe pocas ovulacie bolestive prsniky a pocitujem krce alebo bolest na vajecnikoch. Ale ktovie. Robila sisi aspon nejake ovulacne testy ze vies ze uz bola? Alebo si mala iba nejake bolesti?