Kedy sa ukáže pozitívny tehotenský test po ovulácii?
11 dpo vam vysla aspon slaba ciarka? Kedy ste mali prveho aspon ducha?
na 11 dpo som mala viditelne čiarky, ziadny duchovia
Ale neznamená že to tak bude aj u teba, počkaj si kým ti bude meškať menštruácia, nebuď v strese ak na 11 dpo nemáš ducha. Drzim palce 😊
prvy by mal byt vidiet uz 9 dpo. na ten 11 by mala byt ciarka uz silnejsia. aky test si robila?
Prvý duch mi vyšiel na 9 DPO na Dr. max teste. Ale bol naozaj slabučký, nevedela som či dobre vidím. Na 10 DPO som si spravila ďalší a zároveň aj digitálny. Duch bol silnejší, ale stále len slabý duch a na digitálnom bolo +1-2, takže nebolo o čom, za necelý týždeň rodím 🙂
na 11 dpo som mala viditelne čiarky, ziadny duchovia
@oliviakatka
@ysseba
@hacula1816
@magic08
Robila som dr max test, nevidim nic. Aj ked sa vyslovene nesnazime, ani nechranime, boli mi na prechodne obdobie zmenene lieky, ktore sa nemozu brat.. kazdopadne tentokrat ma pred 2-3 dnami pichalo v podbrusku riadne, plus od vcera citin napatie pri bokoch v prsiach, co je pre mna nieco nezname. Ale tiez si myslim, ze len sa telo zachovalo inak tento cyklus, len som sa prelakla kvoli tym liekom
Ja som si robila test až keď mi meškala menštruácia 4 dní. Tiež som tam mala ešte slabšiu čiarku ale bola viditeľná nebol to nejaký duch ze som to musela polhodinu skúmať. Určite počkaj par dni ešte alebo až na to meškanie mršky, viem ze je to možno ťažké a človek je nedočkavý ale zbytočne stresy. Ak to ma vyjsť vyjde 🍀 držím palčeky.

áno, prvý duch 9 dpo