Kedy si mám robiť test?
Dobrý deň, ja by som chcela len upresniť situáciu, a veci sa majú tak, že s priateľom som mala sex 8.7. a menstruacia mi mala prísť 10.7 🙂 ona sa ale opozdila a prišla až 12.7, 3 dni predtým ukrutné bolesti ako pred každou ms. 😕 ms trvala do 15.7. Je už ten správny čas na test, keď znovu prichádza ovulacia alebo sa vykašľať na to? Ďakujem za odpovede.
@veronikaszabova počula som prípady že sa to podarilo niektorým aj potom, čo ms prišla... teda keď sa smiem spytat na tvoj názor, mala pravdepodobnosť že sa nám podarilo ?
@atenomis ahojky tak ak smiem mám nedávnu túto skutočnosť minulý mesiac som chodila po vyšetreniach k obvodnému..bolo mi fakt čudné extrémna únava že sa mi driemalo v práci po stojačky..bolesť brucha raz zápcha potom hnačka..ale všetky výsledky tip top...a mne stále čudne 😱 tak som si teda kúpila tehu test..aj napriek tomu že mi menzes mal prísť až o pár dní...a šup ho na teste tuho červené 2 čiarky...namoj dušu ma skoro prekotilo...lebo som to ozaj nečakala...mám viac ako jedno dieťa...a po ôsmich rokoch...to bol šok...ale na babietko sa moc moc teším...PS: v auguste mi mali dávať mirenu 🤣🤣🤣takže ani nebude potrebná
@veronikaszabova ahojky stáva sa mám známu ktorá tri mesiace netušila že je tehotná...mala menzes.... zistila to len náhodou lebo jej bývalo hrozne zle od žalúdka poslali ju na sono a tam jej nato prišli 😉 mala veľmi nízke železo ...gynekológ jej vravel že to s tým súviselo
@atenomis noo....úprimne, ak ste mali sex 8.7 a ms mala prísť 10.7, teda 2 dni pred MS, určite si plodné dni nemala. Dva dni pred MS máš už dávno "rozložené" vajíčko v sliznici maternice a tá je dostatočne prekrvená a pripravená na vylúčenie. Ak si tehotná, tak určite nie z toho termínu, ktorý udávaš. A ak ti znovu prichádza ovulacia tak tehotná nebudeš, lebo tehotné neovulujú. Teda neviem, ako vieš že ti prichádza, či sa sleduješ alebo máš ovulačný test alebo čo... Možno ťa len nesprávne chytám za slovíčka. Ale podľa toho, čo píšeš asi vieš, že otehotnieť môžeš len počas plodných dní a nie dva dni pred očakávanou MS.
@atenomis ty chces testovat ked prichadza ovulacia? To co je za nezmysel? Ak si mala menzes je vysoko nepravdepodobne ze si tehotna.
@atenomis ano, mala pravdepodobnost
Tak vzdy ked mas nechraneny sex je sanca otehotniet ..ale ty si mala normalne ms a teraz ti len pride ovulka ( tak este by si mohla otehotniet) test si rob najskor den pred ms.

@atenomis naco chces robit test,ked si mala menstruaciu?