Kedy si mám urobiť tehu test?
Ahojte,po akej dobe je dobre spravit si test?Posledny menzes mi skoncil 13teho v tomto mesiaci.Predtym aj po tom sme sa viac krat snazili.Teraz mi byva zle,je mi na vracanie,brucho ma boli,picha ma v podbrusku.Aj brucho mam vacsie nez som mala,vyzera to ako keby som ho mala nafuknute.Robila som vcera test zo zvedavosti,ze co ukaze,ale bol negativny.
Najskor v den ocakavanej nasledujucej menstruacie. Ak nemavas velmi kratke cykly, tak pravdepodobne len tieto dni ovulujes. Trochu viac si nastuduj o oplodneni, tusim, ze sa ti to zide 😉
@kacenkablazniva toto moze byt aj pri ovulacii. Mne je pri nej zle ze si aj od bolesti sem tam nieco musim dat
Teraz sexujte
Ja som robila test v den ocakav.ms a ukazalo slabulilinkeho ducha ale az po 5 minutach...podla mna treba kus este pockat 2 dni po termine ms.je to istejsie
Ahojte chcela by som sa aj ja opýtať... ms. mi mešká už 5 dni ale neviem či si mám urobiť test alebo ešte počkať nechcem byť sklamaná :( 🙂a k tomu mám slabé bosti v podbruška neviem či to sú príznaky ms.alebo to že by to mohlo byť bábätko😉 ( predtým mi to nezvyklo meškať)
Aj ja sama sa obdivujem ☺ ale už predtým som si tak test robila a potom som bola sklamaná preto to odkladám😊 bábätku by som sa veľmi potešila😊
Ja som si robila test tyzden pred ms a bol negativny,potom mi tri dni meskali a na ten treti den som urobila test a hned dve kolajnice. A cely ten cas som sa citila ze uz uz ma dotazit ms ale nedorazila. Spatne mi zacalo byvat asi skoro dva tyzdne po vymeskani ms.
Tak nakoniec som to dostala v ten deň keď som si robila test .. chcem sa opýtať či brali nejaké doplnky keď ste sa snažili o bábo alebo nie .. som rozmýšľala o čaji kontryhelova nat, vitamín elasti q kyselina listová .. bola by som rada aj by ste mi poradili 😉😊
@sima00
Ja som brala kyselinu listovú. Vždy, keď sme sa s manželom snažili o bábätko, tak som už mesiac dopredu ju užívala. Uškodiť to nemôže a aspoň som mala dobrý pocit, že pre to niečo robím aj ja. Nie je to na podporu otehotnenia - ale pre zdravý vývin bábätka.
Držím palce, nech sa vám čoskoro podarí krásne zdravé bábätko 🙂
Aha ale aj tak ďakujem. Takže v pohode od dnes už môžem brať tu kys. Listovou a aj keby som otehotnela nemá to žiadne zlé účinky na babo ? Pretože všade píšu inak a napríklad ten čaj od začiatku tehotenstva by sa nemal užívať pretože to veľmi škodí . 😊
@sima00 kys.listová by sa mala brat niekolko mesiacov pred otehotnením ja ju beriem už 2roky,A ten čaj si nemala na mysli alchemilkový??ten sa pije od 1Dc do ovu.
@marcopollo a ake máš cykli to je skoro na test. Ja som mala poslednu ms 13.7.a ešte je čas.
@butterfly333 určite skoro len som nedočkava,neviem jak mam cykli ja som nemala pravidelne ,od cysty som nemala pravidelne v maji som bola na laparo.vaječniku,už sme sa rozhodli že chceme babatko,beriem progesterone tak ma taha na spanie a ked pride ms tak inofolic
@marcopollo ja som bola v apríli na laparo,beriem inofolic už tretí mesiac dva mesiace VMK,no pocity na tehu žiadne tak ma to vobec neláka testovat,ja počkám na ms a už kašlem na všetko nebudem brat nič len kys.listovu.

@kacenkablazniva čiže menštruácia ti skončila pred 8 dňami a ty už očakávaš, že budeš tehotná?