icon

Kedy si mám urobiť tehu test?

kacenkablazniva
21. jún 2016

Ahojte,po akej dobe je dobre spravit si test?Posledny menzes mi skoncil 13teho v tomto mesiaci.Predtym aj po tom sme sa viac krat snazili.Teraz mi byva zle,je mi na vracanie,brucho ma boli,picha ma v podbrusku.Aj brucho mam vacsie nez som mala,vyzera to ako keby som ho mala nafuknute.Robila som vcera test zo zvedavosti,ze co ukaze,ale bol negativny.

moni244
21. jún 2016

@kacenkablazniva čiže menštruácia ti skončila pred 8 dňami a ty už očakávaš, že budeš tehotná?

bajana
21. jún 2016

Najskor v den ocakavanej nasledujucej menstruacie. Ak nemavas velmi kratke cykly, tak pravdepodobne len tieto dni ovulujes. Trochu viac si nastuduj o oplodneni, tusim, ze sa ti to zide 😉

candii
21. jún 2016

Ziadny test ti neukaze tehotensko 8dni po styku 😉

erickatt
21. jún 2016

@kacenkablazniva toto moze byt aj pri ovulacii. Mne je pri nej zle ze si aj od bolesti sem tam nieco musim dat
Teraz sexujte

dyda12
27. jún 2016

Ja som robila test v den ocakav.ms a ukazalo slabulilinkeho ducha ale az po 5 minutach...podla mna treba kus este pockat 2 dni po termine ms.je to istejsie

sima00
20. júl 2016

Ahojte chcela by som sa aj ja opýtať... ms. mi mešká už 5 dni ale neviem či si mám urobiť test alebo ešte počkať nechcem byť sklamaná :( 🙂a k tomu mám slabé bosti v podbruška neviem či to sú príznaky ms.alebo to že by to mohlo byť bábätko😉 ( predtým mi to nezvyklo meškať)

candii
20. júl 2016

@sima00 ja by som uz skusila. Obdivujem ta ako dlho si uz vydrzala nerobit.. mne ked meskala ms 2 dni uz som mala ciarocky a tiez na bolelo brucho ako pred ms

sima00
20. júl 2016

Aj ja sama sa obdivujem ☺ ale už predtým som si tak test robila a potom som bola sklamaná preto to odkladám😊 bábätku by som sa veľmi potešila😊

candii
20. júl 2016

@sima00 skus .. a daj vediet 😉 drzim palec!

sima00
20. júl 2016

Tak skúsim😊 Ďakujem veľmi pekne 😊

lalia87
20. júl 2016

Ja som si robila test tyzden pred ms a bol negativny,potom mi tri dni meskali a na ten treti den som urobila test a hned dve kolajnice. A cely ten cas som sa citila ze uz uz ma dotazit ms ale nedorazila. Spatne mi zacalo byvat asi skoro dva tyzdne po vymeskani ms.

sima00
20. júl 2016

Už by sa mohli aj mne 😊😊

sima00
2. aug 2016

Tak nakoniec som to dostala v ten deň keď som si robila test .. chcem sa opýtať či brali nejaké doplnky keď ste sa snažili o bábo alebo nie .. som rozmýšľala o čaji kontryhelova nat, vitamín elasti q kyselina listová .. bola by som rada aj by ste mi poradili 😉😊

eliska07
2. aug 2016

@sima00
Ja som brala kyselinu listovú. Vždy, keď sme sa s manželom snažili o bábätko, tak som už mesiac dopredu ju užívala. Uškodiť to nemôže a aspoň som mala dobrý pocit, že pre to niečo robím aj ja. Nie je to na podporu otehotnenia - ale pre zdravý vývin bábätka.

Držím palce, nech sa vám čoskoro podarí krásne zdravé bábätko 🙂

sima00
2. aug 2016

eliska07
A s tým čajom skúsenosti náhodou nemaš? 😊

eliska07
2. aug 2016

@sima00 Nie, s tým nie.

sima00
2. aug 2016

Aha ale aj tak ďakujem. Takže v pohode od dnes už môžem brať tu kys. Listovou a aj keby som otehotnela nemá to žiadne zlé účinky na babo ? Pretože všade píšu inak a napríklad ten čaj od začiatku tehotenstva by sa nemal užívať pretože to veľmi škodí . 😊

butterfly333
2. aug 2016

@sima00 kys.listová by sa mala brat niekolko mesiacov pred otehotnením ja ju beriem už 2roky,A ten čaj si nemala na mysli alchemilkový??ten sa pije od 1Dc do ovu.

marcopollo
5. aug 2016

chcem sa opytať kedy mam urobiť tehotensky test mens.bola 15.7. 😒

butterfly333
5. aug 2016

@marcopollo a ake máš cykli to je skoro na test. Ja som mala poslednu ms 13.7.a ešte je čas.

marcopollo
5. aug 2016

@butterfly333 určite skoro len som nedočkava,neviem jak mam cykli ja som nemala pravidelne ,od cysty som nemala pravidelne v maji som bola na laparo.vaječniku,už sme sa rozhodli že chceme babatko,beriem progesterone tak ma taha na spanie a ked pride ms tak inofolic

butterfly333
5. aug 2016

@marcopollo ja som bola v apríli na laparo,beriem inofolic už tretí mesiac dva mesiace VMK,no pocity na tehu žiadne tak ma to vobec neláka testovat,ja počkám na ms a už kašlem na všetko nebudem brat nič len kys.listovu.

marcopollo
5. aug 2016

@butterfly333 asi lepšie na to nemislieť 😒

nikola1310
5. aug 2016

Ahojte dva dni namiesto menštruácie som spinila tak som si spravila test buď som si ho skoro spravila alebo je negatívny a vidno kanálik... Ms mám nepravidelnu ... Tu je fotka prosím poraďte mi

moni244
5. aug 2016

@nikola1310 nic tam nie je

nikola1310
5. aug 2016

Oki☹