icon

Kedy si môžem urobiť test?

zuzkababy
25. okt 2012

ahojte,neviem te do kolkych dni uz mozem zistit ci som tehotna.kolko dni po.. si mozem robit test?
dakujem

anjelicek26
25. okt 2012

@zuzkababy - idealne testovat az v den meskajucej menstruacie...inak je to casto hladanie duchov, lebo hcg rastie velmi individualne... ale od 11dpo - od oplodnenia - je mozne robit desiatkovy test a hladat duchov... ja mam radsej kolajnice 😉

barboritta
25. okt 2012

@anjelicek26 ja tiež čakám svoje tretie dieťatko v júni 🙂

anjelicek26
25. okt 2012

@barboritta - krasne 🙂 Tak sa pridaj do temicky jun 2013 🙂 Som tam zatial taky exot s tretim babom na ceste 😀 A to este tretim junovciatkom 😀 😀

jankaferancova
25. okt 2012

@zuzkababy ahojky mamina,tak ja ked som si robila test par dni pred tym ako by mi mala prist MC tak mi ukazalo "ducha" no uz som tusila,ze sa nieco deje 😉 na treti den meskania MC som si spravila test znovu a boli tam krasne viditelne // ale samozrejme vsetko zavisi od citlivosti testov, od hladiny HCG v moci.no ja odporucam spravit si ten najcitlivejsi test myslim ze neakych 10mmol/l par dni po omeskani MC 😉

severanka96
25. okt 2012

určite 23 dni po omeškaní

severanka96
25. okt 2012

určite 2-3 dni po omeškaní

zuzkababy
autor
26. okt 2012

takže pár dni po oplodneni asi nie,že ?

zuzkababy
autor
26. okt 2012

som nervozna z toho.planovala som aspon o 2-3mesiace neskor,ale už by som sa tešila aj teraz.nemôžem sa dočkať 😀 😀 😀

ivik4
26. okt 2012

@zuzkababy ja som mala este 3dni po meskani negativny a az po tyzdni len slaby duch. doktorka mi vravela ze idealne je 2tyzdne po meskani no mne sa to zda dost dlho

sisus123
26. okt 2012

Ahoj,ja som si robila test 4 dni pred menstruaciou a vysli mi uz pekne dve ciarky...doporucujem clear blue.
@zuzkababy

tynamartina
26. okt 2012

@zuzkababy mamatest 10, na 9 deň po ovulácii, pekné dve čiarky žiadny duchovia 🙂

zuzkababy
autor
26. okt 2012

a ako prosííím zistím ovuláciu?ďakujem

zuzkababy
autor
27. okt 2012

poradte nieco prosííím od bolenia zubov pre 5rocnu dceru

snezenka123
15. nov 2012

Ahojky, taky se přidávám. My jsme měli naplno milování 5DC, čili hned jakmile mi skončila MS, mívám cyklus po 25 a nebo 28 dnech, a potom jsme se milovali 14DC, praktikujeme přerušovanou metodu, no říkal, že to bylo jen tak tak(měla jsem to na stehnech mezi nožkmama). Ale nedalo mi to,a od té doby mám brouka v hlavě, jestli můžu být těhu. Dostat bych to měla v sobotu(pokud budu mít cyklus 25) a nebo v úterý(pokud bud mít cyklus 28)
Koupila jsem si test s největší citlivostí 10, takový co se namačí a samozřejmě jsme to nevydržela a udělala po obědě a byl negativní.
I když by to bylo neplánované, stejně jsem byla trošku sklamaná emoticon
Tak uvidíme, pokud ms dorazí,ale testovat jsem se rozhodla až když to nedostanu, hned v sobotu emoticon
A koupila jsem těhu test dr.max 10, co myslíte, může to být těhu, i když byl tets negat.? díky

romanka923
2. jan 2013

moze test ovplyvniť množstvo vypitej tekutiny pred tým ako sa ide testovať???