Kedy si môžem urobiť test?
ahojte,neviem te do kolkych dni uz mozem zistit ci som tehotna.kolko dni po.. si mozem robit test?
dakujem
@anjelicek26 ja tiež čakám svoje tretie dieťatko v júni 🙂
@barboritta - krasne 🙂 Tak sa pridaj do temicky jun 2013 🙂 Som tam zatial taky exot s tretim babom na ceste 😀 A to este tretim junovciatkom 😀 😀
@zuzkababy ahojky mamina,tak ja ked som si robila test par dni pred tym ako by mi mala prist MC tak mi ukazalo "ducha" no uz som tusila,ze sa nieco deje 😉 na treti den meskania MC som si spravila test znovu a boli tam krasne viditelne // ale samozrejme vsetko zavisi od citlivosti testov, od hladiny HCG v moci.no ja odporucam spravit si ten najcitlivejsi test myslim ze neakych 10mmol/l par dni po omeskani MC 😉
určite 23 dni po omeškaní
určite 2-3 dni po omeškaní
takže pár dni po oplodneni asi nie,že ?
som nervozna z toho.planovala som aspon o 2-3mesiace neskor,ale už by som sa tešila aj teraz.nemôžem sa dočkať 😀 😀 😀
@zuzkababy mamatest 10, na 9 deň po ovulácii, pekné dve čiarky žiadny duchovia 🙂
a ako prosííím zistím ovuláciu?ďakujem
poradte nieco prosííím od bolenia zubov pre 5rocnu dceru
Ahojky, taky se přidávám. My jsme měli naplno milování 5DC, čili hned jakmile mi skončila MS, mívám cyklus po 25 a nebo 28 dnech, a potom jsme se milovali 14DC, praktikujeme přerušovanou metodu, no říkal, že to bylo jen tak tak(měla jsem to na stehnech mezi nožkmama). Ale nedalo mi to,a od té doby mám brouka v hlavě, jestli můžu být těhu. Dostat bych to měla v sobotu(pokud budu mít cyklus 25) a nebo v úterý(pokud bud mít cyklus 28)
Koupila jsem si test s největší citlivostí 10, takový co se namačí a samozřejmě jsme to nevydržela a udělala po obědě a byl negativní.
I když by to bylo neplánované, stejně jsem byla trošku sklamaná emoticon
Tak uvidíme, pokud ms dorazí,ale testovat jsem se rozhodla až když to nedostanu, hned v sobotu emoticon
A koupila jsem těhu test dr.max 10, co myslíte, může to být těhu, i když byl tets negat.? díky
moze test ovplyvniť množstvo vypitej tekutiny pred tým ako sa ide testovať???

@zuzkababy - idealne testovat az v den meskajucej menstruacie...inak je to casto hladanie duchov, lebo hcg rastie velmi individualne... ale od 11dpo - od oplodnenia - je mozne robit desiatkovy test a hladat duchov... ja mam radsej kolajnice 😉