icon

Kedy si robiť test pri meškaní menštruácie?

6. jan 2026

Po koľkých dňoch meškania ms si zvyčajne robíte test? 4.1 som mala dostať meškajú a žiadne predmenštruačné symptomy ktore mam zvyčajne tak teraz niesu

stellarstar
6. jan 2026

Môžeš kľudne zajtra, ak si tehotná tak ti to ukáže

anonym_b3a63b
6. jan 2026

Ja som teraz mala ovulacny test pozitivny 13-ty den cyklu, na mna skoro, no a 21.den cyklu, co som ani nedufala, som uz mala pozitivny test, jasne pozitivny 23.den cyklu. Tak bud ovu bola skor ale presne v ten den, ked aj pozitivny test, lebo sex ame mali len 8.den cyklu, vobec som necakala, ze by z toho nieco mohlo byt. Takze mne este ani nemeskala a uz som mala riadne pozitivne testy. Ak vies, kedy bola ovu, tak 11-14 dpo uz to vies, menzes ani nemusi meskat. Ale ked Ti meska a mala si ovu v strede cyklu cca, tak to uz budes mat jasno s tym citlivejsim testom. Vacsinou sa predavaju tie desiatkove. Drzim palce.

autor
6. jan 2026
@anonym_b3a63b

Ja som teraz mala ovulacny test pozitivny 13-ty den cyklu, na mna skoro, no a 21.den cyklu, co som ani nedufala, som uz mala pozitivny test, jasne pozitivny 23.den cyklu. Tak bud ovu bola skor ale presne v ten den, ked aj pozitivny test, lebo sex ame mali len 8.den cyklu, vobec som necakala, ze by z toho nieco mohlo byt. Takze mne este ani nemeskala a uz som mala riadne pozitivne testy. Ak vies, kedy bola ovu, tak 11-14 dpo uz to vies, menzes ani nemusi meskat. Ale ked Ti meska a mala si ovu v strede cyklu cca, tak to uz budes mat jasno s tym citlivejsim testom. Vacsinou sa predavaju tie desiatkove. Drzim palce.

@anonym_b3a63b o babo sa zatiaľ nesnažíme mame len prerušovaný ale vacsinou mam aspon priznaky ms aj ked meskaju no teraz ziadna citlivost prsnikov ani nic

tanna031
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 07:28

Baby neni tu ani duch :/

maryetta
Včera o 07:32

Ak mas pravidelny cyklus tak by ti ciarku uz ukazalo.

krasneleto
Dnes o 09:02
@anonym_autor

Baby neni tu ani duch :/

@anonym_autor tehotna tym padom nie si a mas iny problem...