Kedy si robiť test pri meškaní menštruácie?
Po koľkých dňoch meškania ms si zvyčajne robíte test? 4.1 som mala dostať meškajú a žiadne predmenštruačné symptomy ktore mam zvyčajne tak teraz niesu
Ja som teraz mala ovulacny test pozitivny 13-ty den cyklu, na mna skoro, no a 21.den cyklu, co som ani nedufala, som uz mala pozitivny test, jasne pozitivny 23.den cyklu. Tak bud ovu bola skor ale presne v ten den, ked aj pozitivny test, lebo sex ame mali len 8.den cyklu, vobec som necakala, ze by z toho nieco mohlo byt. Takze mne este ani nemeskala a uz som mala riadne pozitivne testy. Ak vies, kedy bola ovu, tak 11-14 dpo uz to vies, menzes ani nemusi meskat. Ale ked Ti meska a mala si ovu v strede cyklu cca, tak to uz budes mat jasno s tym citlivejsim testom. Vacsinou sa predavaju tie desiatkove. Drzim palce.
Ja som teraz mala ovulacny test pozitivny 13-ty den cyklu, na mna skoro, no a 21.den cyklu, co som ani nedufala, som uz mala pozitivny test, jasne pozitivny 23.den cyklu. Tak bud ovu bola skor ale presne v ten den, ked aj pozitivny test, lebo sex ame mali len 8.den cyklu, vobec som necakala, ze by z toho nieco mohlo byt. Takze mne este ani nemeskala a uz som mala riadne pozitivne testy. Ak vies, kedy bola ovu, tak 11-14 dpo uz to vies, menzes ani nemusi meskat. Ale ked Ti meska a mala si ovu v strede cyklu cca, tak to uz budes mat jasno s tym citlivejsim testom. Vacsinou sa predavaju tie desiatkove. Drzim palce.
@anonym_b3a63b o babo sa zatiaľ nesnažíme mame len prerušovaný ale vacsinou mam aspon priznaky ms aj ked meskaju no teraz ziadna citlivost prsnikov ani nic
Baby neni tu ani duch :/
@anonym_autor tehotna tym padom nie si a mas iny problem...
@anonym_autor tehotna tym padom nie si a mas iny problem...
@krasneleto prečo by mala mať iný problém? Najpravdepodobný scenár je, že sa posunula o pár dní ovulácia. To nie je žiadny problém.

Môžeš kľudne zajtra, ak si tehotná tak ti to ukáže