icon

Kedy ste mali úplne prvé príznaky tehotenstva?

natalia_r
25. máj 2018
pininka
25. máj 2018

Mna po par dnoch zacali strasne boliet prsia a uz som vedela.

bluka2
25. máj 2018

Tak asi 2 dní po vymeskani sa začalo nieco diať

emakiki
25. máj 2018

Ja som na 5 dpo, zacala citit jeden taky tupy bod v maternici, vlastne som citila uhniezdovanie, az do 12 tt, boleli ma prsia a bolo mi zle...

dlucy
25. máj 2018

7 dpo na par hodin mi vybehla teplota na 37,4 a bazalna bola v ten den nizsia. Na 10dpo som dostala hnacku ktora trvala 2 tyzdne a potom presla do nevolnosti.

ukulela
25. máj 2018

prve som nemala nic - ani po vynechani ms, mala som dokonca negat test. vyzeralo to, ze mi len meska. pri druhom som pred ocakavanou ms mala priznaky ako pms, len silnejsie (prsia, bolesti v podbrusku)

ukulela
25. máj 2018

... a rada - nesestred sa na to, nerobi to dobrotu 🙂

sweetdreams
25. máj 2018

mne najskor ukazal slabucku ciarku test, priznaky prisli az par dni neskor. sice je pravda, ze mozno 5dpo som mala taky zvlastny vytok, ze som tak dufala, ze snad to vyslo.

nkem
26. máj 2018

V kazdom tehotenstve nieco ine, v prvom nic, v druhom prsia, v tretom senzitivny cuch, v stvrtom nic, okrem jedneho razu, co som zacitila nieco a to uz mi bolo podozrive...

nkem
26. máj 2018

*to bolo v case robenia testu. Tie "realne priznaky ako unava, nechutenstvo atd... prisli ovela neskor

jajanr
26. máj 2018

Prve priznaly su uplne totozne ako ked prichadza menstruacia bolest brucha,prs...no ked menstruacia neprichadza tak sa k tomu prida unava, cudny zaludok ....

dorotik
26. máj 2018

U mna az v siestom tyzdni nevolnosti a unava. Okolo meskajucej Ms som mala pocit na horucku, als tazko povedat, ci to suviselo s tehotenstvom. Inak nic.

jajanr
26. máj 2018

Mna asi tak 5dni po vynechani bolelo casto brucho, prsia, zistila som ze som viac unavena a chce sa mi skor ist spat a ked som nieco zjedla tak mi bolo tazsie od zaludka..a postupne su tie pocity silnejsie a silnejsie

deti95060810
26. máj 2018

začali ma bolieť prsia a ja som si myslela že som prechladla a potom že to mám asi rakovinu...😀
Syn je už dávno dospelý....

dada125
26. máj 2018

Manzel hovoril, ze som bola zla a naladova, po meskani 10 dni tehotensky test ukazal preco 🙂

lilijana
5. jún 2018

Nervozita uz 10 dni pred ocakavanou menstr.(ako predmenstruacny syndrom) aj bolestive prsia, a asi tak cca 6 dni pred take zvlastne pocity v bruchu ako by mala prist menstruacia,krc do nohy(co som ja len v tehotenstvach mala)3 dni pred velmi tazko na zaludku,caste odgrgavanie(aj ked som nic nezjedla)

lilijana
5. jún 2018

Mne teh.test vysiel slabo pozitivny uz 3 dni pred menstraciou

e_lenka
5. jún 2018

mne začalo bývať asi týždeň pred očakávanou menštruáciou hrozne zima, prestalo mi chutiť sladké (kto ma pozná vie, že by som vraždila za kúsok čokolády) a začala sa mi točiť hlava..

katherine24
17. jún 2018

ja 3 dni pred mrchou boleli ma strasne prsia aj brucho a to sa mne nestava iba az ked sa mi pustia citim bolesti ....