Kedy ukáže test tehotenstvo?
Ahojte baby, kedy mi už môže test ukázať že som tehotná ? Dva týždeň po pohlavnom styku už je šanca že mi to test ukáže? Ďakujem 🙂
@pininka Ja sa len preto pytam, lebo teraz som 10 dni po styku, ale je my zle uz 2 dni...je my tak ako ked som bola tehotna a mala som celodenne nevolnosti. Ale az po tych 7-8tyzdnoch...je mozne mat tak skoro tehu priznaky...ci je to skor chripka😯Testovat je este priliz skoro...najskor o take 2-3tyzdne😐😐😐
@akopprincezna Ahoj prosim po kolkych dnoch po ovulacii ti vysli tieto vysledky?
@karinka098 urcite 😉
@dlucy dakujem☺
@sisina812 ze si tehotna ☺ 👍
@karinka098 jasné, mne týžden pred tým ako som mala dostať menzes test už ukázal slabé čierky a teraz už sú riadne a len včera som mala dostať menzes.
@daniela2227 myslíš no nečakala som to vôbec
@karinka098 ahoj tak ako ja
Mám presne tú istú apku v telefóne mešká mi 8dni a test takto
@s_lovenka prosím vás vidno tam niečo ?
@denuska221 prosím vás vidno tam niečo ?
@michaela1122334455 podľa mna je test negatívny.
Ahojte chcem sa spýtať,som tehotná ( nezamestnaná) tak či mám nárok na nejaké dávky alebo proste na niečo ? A keď tak tak od kedy
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať poslednú ms som mala 25.1 . Vo februári mi mala prísť ms 21.2 ale neprišla . Ovuláciu som mala 7.2. Test som si robila ale negatívny , volala som doktorke a ta mi vravela že o dva týždne mam zavolať a prísť . Môžem byť tehotná ? Či je to iný problém ? Ďakujem za odpoveď
@makrelka123 bola ste tehulka?

Neznasam ked na kazdom negativnom teste vidim ducha
A vidim ho len ja 🤦♀️
Stava sa vam to ?
Prikladam foto ktoru som trosku upravila
Asi len nazaschol test poriadne ?
Vidite nieco?