Kedy ukazuje tehotenský test pozitívny výsledok?
Ahojte, zajtra mám dostať menštruáciu, z nedočkavosti som si robila test včera (12dpo, 27dc) Clearblue ultravcasny, ktorý mal slabú čiarku. Vyskúšala som dnes znova ráno Dr. Max paličkový, ktorý už vyšiel negatívny.. ukázali by testy už tehotenstvo? Alebo sa vám stalo že ukázalo až po meškaní? Ovulaciu som podľa testov mala 5-6-7 august.
Ďakujem za názory
Nesúďte ma za skóre testovanie ďakujem
Nesudim ta za skore testovanie ale je faktom, ze relevantny vysledok poskytuje test vykonany po meskani ms a z ranneho koncentrovaneho mocu. Potom by si nemala tieto otazky a neistoty. Zbytocne sa skoro testujes, treba vydrzat. Tie hladiny hcg su zatial velmi nizke, preto treba testovat v spravny cas a nie zbytocne skoro ...
@anonym_e8558c pri prvom tehotenstve som mala pozitívny už 5 dni pred ms 🙈 ale chapem že každé tehotenstvo je iné aj cyklus sa mohol upraviť.. mám celkom neistotu lebo ešte dojčím..
Už len čakám, kedy sa tu nájde nejaká nedočkavá, ktorá po úspešnom pohlavnom styku si bude robiť tehotenský test, či je už konečne tehotná.
Už len čakám, kedy sa tu nájde nejaká nedočkavá, ktorá po úspešnom pohlavnom styku si bude robiť tehotenský test, či je už konečne tehotná.
@anonym_afd5be ak vám to spraví radosť budúci mesiac to skúsim 🙂

Nesudim ta za skore testovanie ale je faktom, ze relevantny vysledok poskytuje test vykonany po meskani ms a z ranneho koncentrovaneho mocu. Potom by si nemala tieto otazky a neistoty. Zbytocne sa skoro testujes, treba vydrzat. Tie hladiny hcg su zatial velmi nizke, preto treba testovat v spravny cas a nie zbytocne skoro ...