icon

Kedy urobiť tehotenský test po ovulácii?

bambulka456
25. apr 2025

Dobrý deň. S partnerom sa snažíme o bábätko. Tým, že ešte dieťa nemám a čo to som prečítala na internete, neviem či sú tie veci pravidlo, alebo to môže byt aj inak.
Pohlavný styk sme mali 21.4. A ovulaciu som mala 24.4.
Kedy by mi najskôr ukázal tehotenský test, že som tehotná? Som nedočkavá a chcem to vedieť čo najskôr. Čítala som aj o tehotenských testoch z krvi doma. Tak som si to kúpila ale neviem či nie je priskoro si ho robiť, či by to už niečo ukázalo.

Vopred ďakujem za odpovede 🙂

Strana
z2
denisa_deniska
26. apr 2025
@bambulka456

Ďakujem všetkým za cenné rady 🙂 zároveň mám ešte otázku. Dnes poobede ma začalo strašne pichat v právo dole ( v podbrušku) v živote som niečo takéto nemala. Je to taká dosť silna pichava bolesť.
Môže to nejako súvisieť s možným oplodnenim?

@bambulka456 len aby si ty nemala ovuláciu práve dnes. S oplodnením to nemôže mať nič spoločné, hlien si mohla mať aj pred ovuláciou, nič nezvyčajné

bambulka456
autor
26. apr 2025
@denisa_deniska

@bambulka456 len aby si ty nemala ovuláciu práve dnes. S oplodnením to nemôže mať nič spoločné, hlien si mohla mať aj pred ovuláciou, nič nezvyčajné

@denisa_deniska práveže ovulaciu viem kedy mám, kedy ma presne aj vaječníky bolia každý jeden mesiac.
Toto je taká iná bolesť práveže, no uvidím teda

denisa_deniska
27. apr 2025
@bambulka456

@denisa_deniska práveže ovulaciu viem kedy mám, kedy ma presne aj vaječníky bolia každý jeden mesiac.
Toto je taká iná bolesť práveže, no uvidím teda

@bambulka456 tak pichanie včera bude mať úplne inú príčinu 🙂 ja som 9dpo, včera ma pichalo, a viem, že som sa opäť len namotala, a nič z toho nebude 🙈 ale držím palce!

bambulka456
autor
27. apr 2025
@denisa_deniska

@bambulka456 tak pichanie včera bude mať úplne inú príčinu 🙂 ja som 9dpo, včera ma pichalo, a viem, že som sa opäť len namotala, a nič z toho nebude 🙈 ale držím palce!

@denisa_deniska no človek keď túži po bábätku, sa namota na hocijakú blbosť/maličkost 🙂 ale zas nie som naivná, tak beriem, že čo ma prísť príde no

loliki
30. apr 2025
@bambulka456

@denisa_deniska no človek keď túži po bábätku, sa namota na hocijakú blbosť/maličkost 🙂 ale zas nie som naivná, tak beriem, že čo ma prísť príde no

@bambulka456 A prsia máš citlivé, bolestivé, badáš nejakú zmenu? Napr. špinenie, slabé krvácanie?

bambulka456
autor
2. máj 2025
@loliki

@bambulka456 A prsia máš citlivé, bolestivé, badáš nejakú zmenu? Napr. špinenie, slabé krvácanie?

@loliki ahoj, nie nie nič zatiaľ. Ale ten plánujem robiť až ako bude mať prísť menštruacia, nech sa zbytocne nestresujem teda 🙂

Strana
z2